č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

FAMAT 2008 - festival amatérskej tvorby
zdroj Agentúra DUNA, 12.3.2008



FAMAT 2008
festival amatérskej tvorby
15. 3. 2008 o 14:00, Pub Moravany nad Váhom



Tradičná súťaž pre všetkých hudobníkov (kapely, spevákov, speváčky) už čoskoro otvorí svoj ďalší ročník. Tohtoročné zastúpenie interpretov bude v znení kapiel, ktoré majú snahu posunúť svoju muzikantskú kariéru o krôčik vpred. Keďže záujem o účasť na súťaži má z roka na rok zvyšujúcu tendenciu, tentoraz to bude až 14, viac či menej známych kapiel, ktoré nám predstavia svoju tvorbu. Rock, pop, hard rock, punk rock, crossover, death metal, heavy metal či heavy rock si budeme môcť vypočuť v podaní kapiel: CONSPIRACY THEORY, EPIDERM, KLINIKA, BLACK JACK, ŽIVÝ PLOT, MANDRAGORA, TESKOHIPPIES, MILLIONMILL, MOCCA CHINO, NÁHODNÍ ZNÁMI, DELIRIUM3MANS, IN JUSTICE, ANONYM KIDS, JEM JAM.

Súťažiaci budú mať snahu zaujať svojou tvorbou, hudobným podaním ale aj celkovou charizmou a zohratosťou. Objektom, ktorý budú chcieť zaujať nebudeme len my, publikum, ale aj porota zložená z redaktora novín, redaktora rádia, producenta...

Lákadlom a motiváciou v čo najväčšej miere zaujať porotu, sú neodmysliteľne ceny pre štvoricu najlepších interpretov. Prvé tri miesta zahŕňajú vystúpenia na úspešných letných festivaloch Agentúry DUNA. Od TOPFESTu, www.topfest.sk (1. miesto), cez Červeník, www.agenturaduna.sk (2. miesto), až po Myjava Fest, www.myjavafest.sk (3. miesto). Tohtoročný festival amatérskej tvorby pripravil možnosť zabojovať aj o štvrté miesto, ktoré tvorí tzv. "špeciálna cena", ktorá zahŕňa vystúpenie na českom festivale Noc plná hviezd.

Ochranné krídla nad výkonmi súťažiacich bude držať headliner večera, česká hardrocková kapela DOGA. Tá uzavrie svojím vystúpením celú súťaž. Na scéne pôsobí takmer 20 rokov a svojou prítomnosťou spestrila aj minulý ročník festivalu Červeník, kde odohrala tie najväčšie hity zo všetkých šiestich albumov. Veľký úspech, ktorý zožali nám zaručuje, že vystúpenie českej kapely DOGA bude tým najlepším ukončením večera.

Ako i po minulé roky, aj tentoraz sa celá súťaž odohrá v známom, koncertmi ostrieľanom pube v Moravanoch nad Váhom.

Tento súťažný deň pripadol na sobotu 15. 3. 2008, s naplánovaným začiatkom o 14:00 hod.
Vstupenky na FAMAT si môžete zakúpiť na predpredajných miestach:
Piešťany - Cafe Cairo, Indian´s Pub, MG Kopírovanie, Front CD, Slovenský dvor, Hotel Váh; Pub v Moravanoch nad Váhom; www.ticketportal.sk

Cena vstupenky v predpredaji je 80,- Sk; na mieste 100,- Sk.

Príďte i Vy a podporte svojim potleskom hudobníkov, ktorých najväčším cieľom je omámiť Vaše uši hudbou, pri ktorej nebudete chcieť aby stíchla.

Agentúra DUNA, s. r. o.; Monika Tholtová; 0915 758 465



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits