č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


TOPFEST 2008 - JUBILEJNÝ PIATY ROČNÍK TOPFEST 2008 OHLASUJE ĎALŠIE SKVELÉ MENÁ
zdroj Agentúra DUNA, 14.3.2008



TOPFEST 2008
NOVÉ MESTO NAD VÁHOM
27. - 28. 06. 2008



Do začiatku festivalu zostáva 106 dní. O 106 sú v plnom prúde i prípravy na tento výnimočný ročník medzinárodného hudobného openair festivalu na Zelenej Vode pri Novom Meste nad Váhom.

Avizovaní sóloví i skupinoví interpreti: KABÁT /cz/, ZÓNA A, PUDNIG PANI ELVISOVEJ, HT, AMPHIBIOS, LAVAGANCE, PARA, CHINASKI, HEX, DIVOKEJ BILL /cz/, TLESKAČ /cz/, PUNKREAS, ANAWI, HORKÝŽE SLÍZE, sa predstavia počas prvého prázdninového víkendu na jubilejnom piatom ročníku TOPFESTU 2008. Jedným z najväčších lákadiel je thrashmetalová skupina SLAYER, ktorá sa na Slovensku predstaví po prvý krát!

Sto dní pred Vám prinášame ďalšie mená, na ktorých výkony sa môžete pripraviť a tešiť:

Na line-upe figuruje i momentálne jedna z najúspešnejších skupín slovenskej rockovo-popovej scény. Skupina DESMOD, ktorej skladby sa permanentne držia v najvyšších rotáciách rádií a ich koncerty sú vždy neopakovateľné. I túto stálicu hudobného neba zhliadnete na TOPFESTE 2008.
KONFLIKT, skupina, ktorú možno považovať za punkovú legendu. Na slovenskej undegrandovej scéne pôsobí takmer 20 rokov. Na pódiu to však vždy riadne roztočí a vybudí všetkých divákov i k adekvátnej odozve a pogovaniu pod pódiom. Za svoj zatiaľ posledný album Sapere Aude, zísakali v roku 2007 Aurela za rok 2006, čo svedčí o ich kvalitách a uznaní i odbornej verejnosti... Tvrdé, ale melodické prevedenie, punk-rock s mnohými prvkami iných štýlov je to, čo je pre túto skupinu charakteristické.
Skvelú atmosféru a neopakovateľný zážitok si zachováte i z vystúpenia českej skupiny MIG 21. Kto ich už mal tú česť vidieť naživo, jednoznačne súhlasí. Stačí si to predstaviť a hneď je "snadné žít".
Rock s prvkami folklórnych variácií nám prevedie terchovské rockové zoskupenie ARZÉN. Svojou originálnou kompozíciou prispievajú do hudobnej produkcie už 25 rokov. Práve vrcholia prípravy na ich novom albume, ktoré onedlho uzrie svetlo sveta.
Ak vo vzduchu cítite PATHOLOGY STENCH, je to správne. Aj táto formácia dopĺňa plejádu účinkujúcich. Na svojom konte majú zatiaľ 3 albumy a aktuálne sa snažia čo najviac koncertovať a predvádzať svoje umenie širokej verejnosti, k čomu je TOPFEST ako stvorený.
Potešenie Vašim ušiam dopraje i hudba z vesmíru, konkrétne HUDBA Z MARSU. Toto veselé zoskupenie je zárukou dobrej nálady a úsmevy na tvári. S istotou odznejú ich všetky hity, v ktorých nezapierajú svoje nadšenie pre astronómiu... Spolu s nimi, ich Majkou z Gurunu, sa vydáme na výlet do universa.
Plus mínus môžeme rátať na TOPFESTE 2008 i s bratislavskou PLUS MÍNUS. Táto formácia má na svojom konte 5 albumov. Svojim vystúpením nepotešia len priaznivcov punku.
CLICHÉ je jednou z ďalších skupín z hlavného mesta, ktorá sa vypraví na Zelenú Vodu. Vo voľnom čase sa táto kapela zaoberá určovaním presných mier. Na základe toho dostalo názov aj ich zatiaľ posledné album - 17 gramov.
STREET SPIRIT, myjavské zoskupenie, ktoré sa v týchto dňoch intenzívne venuje práci na novom albume. V januári dokončili master a prípravy na jeho vydaní vrcholia. Všetci ich fanúšikovia sa nemôžu dočkať, rovnako ako aj ich živého vystúpenia.
DOGMA inc, teda niečo ako Dogma s ručením obmedzeným zavíta na jedno z troch pódií Topfestu tiež. Vyvráti všetky usadlé myšlienky a naopak bude zárukou intenzívneho hudobného zážitku.
Privítame tiež víťaza 5-teho ročníka Festivalu AMAtérskej Tvorby (FAMAT 2007) MAD FREQUENCY.

Týmto však výmera účinkujúcich pre jubilejný piaty ročník TOPFESTU jednoznačne nekončí. Mená ďalších interpretov máme ešte v zálohe, rovnako ako aj PREKVAPENIE, ktoré už s napätím očakávate. Ešte chvíľu Vás v ňom však podržíme...

Vstupenky na TOPFEST 2008, si je možné zakúpiť v sieťach: www.ticketportal.sk, www.eventim.sk, www.ticketart.sk. V predpredaji je permanentka (Sk 600,-) a jednodňová vstupenka (Sk 400,-).
V limitovanom množstve je tiež v predaji aj VIP vstupenka, ktorú je možné zakúpiť si iba v predpredaji, v cene Sk 1.200,-.

Viac informácií na: www.topfest.sk.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits