č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

STEP ON IT, FIRE WALK WITH ME, KOMPLEX VINY
zdroj Sangre, 17.3.2008



STEP ON IT (thrash hardcore, Budapešť, HU), FIRE WALK WITH ME (sludge, Písek, CZ), KOMPLEX VINY (rawpunk, Poděbrady, CZ)
RYBÁRSKA BAŠTA - Žiar nad Hronom (SK)
21.3.2008, 19.00 (presne!!!), 100Sk



Po kompletnej rekonštrukcii vnútorných priestorov ŠKANDÁLu sa majiteľ rozhodol nepokračovať a nepodporovať nás v organizovaní koncertov v tomto už dosť dobre zabehnutom podniku.

V krátkom čase sa nám podarilo vybaviť adekvátne (možno aj lepšie) priestory v ktorých môžeme na skúšku usporiadať koncert.

Takže, plánovaný koncert STEP ON IT, FIRE WALK WITH ME, KOMPLEX VINY ktorý sa uskutoční 21.marca 2008 o 19:00 nebude v Škandáli ale v RYBÁRSKEJ BAŠTE.

Rybárska Bašta sa nachádza:
Príchod z BA, BB - na svetelnej križovatke smer ZH, PD. Asi po 300metroch nenápadná odbočka na pravej strane tesne pred riekou Hron a jej mŕtvym ramenom.
Príchod z PD alebo autobusovej stanice – prejazd cez mesto po hlavnej ulici dole smer BA. Asi po 800metroch od kaštieľa nenápadná odbočka na ľavej strane tesne za riekou Hron a jej mŕtym ramenom.
Príchod z vlakovej stanice – po hlavnej ulici smer PD. Asi po 20metroch nenápadná odbočka na pravej strane tesne pred riekou Hron a jej mŕtvym ramenom.
BAŠTA je situovaná v neobývanej oblasti v čom vidíme obrovskú výhodu do budúcnosti. (napr.: koncerty budú môcť trvať dlhšie ako do 22:00hod, budeme môcť organizovať koncerty vonku, v lete veľká terasa...)

Vzhľadom k tomu že od tohto prvého skúšobného koncertu bude závisieť budúcnosť Žiarskych koncertov chceme všetkých zúčastnených požiadať aby v žiadnom prípade nedemolovali zariadenie podniku ani okolia, správali sa slušne k personálu, pretože nie sú na niečo podobné zvyknutý a dbali o svoje zdravie. Obávame sa, že je to jediný vhodný priestor na organizovanie koncertov v ŽIARI NAD HRONOM a my by sme v tom radi pokračovali aj v budúcnosti. Už teraz sú na tento rok dohodnuté veľmi zaujímavé koncerty, ktoré by sme neradi zrušili a to z dôvodu že by nám v tomto priestore nedovolili ich organizovať a to len preto že sa niečo zničí alebo poškodí.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits