č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Prvé kapely na Novarock 09: Metallica, Slipknot, Die Toten Hosen aj Placebo
zdroj Nova Music Entertainment Slovakia, 9.2.2009



NICKELSDORF - Jeden z najväčších európskych rockových festivalov Novarock privíta v dňoch 19. až 21. júna na lúkach pri Nickelsdorfe (43 km od Bratislavy) tradične tie najväčšie hviezdy súčasnosti. Fanúšikovia si už teraz - po zverejnení prvej várky vystupujúcich - môžu brúsiť zuby na mená ako METALLICA, SLIPKNOT, DIE TOTEN HOSEN či PLACEBO!
Piaty ročník Novarocku sľubuje naozaj silný line up. Metallica predstaví na festivale okrem klasiky aj nové veci z "renesančného" albumu Death Magnetic. Bizarná partička Slipknot sa zasa po odmlke dala znova dokopy a vracia sa na koncertné pódia nielen s novými pesničkami, ale aj s novými maskami a kostýmami. Zaujímavým bude rozhodne aj koncert skupiny Placebo s novým bubeníkom Stevom Forrestom, či vystúpenie "domácich" punkáčov z Die Toten Hosen.
Silu megahviezd umocnia aj ďalšie mená z programu: Disturbed, Killswitch Engage, Gogol Bordello, In Extremo, Trivium, Mastodon, Black Stone Cherry, 3 Feet Smaller, The Living End, August Burns Red, Bring Me The Horizon, Black Tide či Smoke Blow. A to je zverejnená len necelá polovica pripravovaného programu...
Novarock patrí medzi najvýznamnejšie a zároveň aj najväčšie rockové festivaly v strednej Európe. Každoročne otvára svoje brány pre 60 tisíc návštevníkov zo všetkých kútov Európy. Na atraktivite pre Slovákov pridáva najmä fakt, že festival sa tradične koná na lúkach pri Nickelsdorfe, len 43 kilometrov od Bratislavy.

Oficiálny web:
www.novarock.at

Predpredaj:
www.eventim.sk/portal/sk/hudba/festival/nova_rock_2009/44283



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits