č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Koncert Death By Stereo a Embers v Košiciach
zdroj Frenky, 19.3.2009



13.apríla - COLLOSSEUM CLUB - KOŠICE

DEATH BY STEREO (HC/Punk, USA)
EMBERS (Metalcore,HUN)

19:00, 7 eur
(jediný koncert na Slovensku!)



Kto by to bol čakal! Do Košíc prichádza skutočná legenda! Američania Death By Stereo sa v clube Collosseum 13. apríla vobec prvýkrát predstavia na Slovensku! Kapela vznikla v Orange County v slnečnej Kalifornii v roku 1996 a je známa svojimi energickými vystúpeniami. Po viacerých personálnych zmenách táto štvorica nekompromisne razí scénou a ich hudba sa z punk rocku jasne vyprofilovala až k metalovému zvuku, čo bolo možné pocítiť na ich poslednom albume "Death For Life", ktorý vyšiel pod krídlami Epitaph (Bad Religion, Converge, Parkway Drive,Bring Me The Horizont...) Nesmieme opomenúť špecifický hlas Efrema Schulza, ktorý je jediným pôvodným členom. Čoskoro sa môžeme tešiť na nový album "Death Is My Only Friend", ktorý predstavia aj u nás!

Ako prvá kapela večera sa predstaví maďarská metalcoreová banda Embers, ktorá si za posledné obdobie na Slovensku vytvorila meno a celkom slušnú základňu fans. Kombinácia drsných gitár a melodických vyhrávok poteší najmä fanúšikov Unearth, Heaven Shall Burn alebo In Flames.

Death By Stereo:
www.myspace.com/deathbystereo
www.deathbystereo.com

Embers:
www.myspace.com/embersmetal



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits