č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

UNMERCIFUL KONCERT
zdroj EPL Agency, 26.3.2009



Deň 21.4.2009 bude dňom, kedy sa môžu fanúšikovia metalového sveta v Košiciach znovu tešiť na porciu skvelej hudby a to isté platí aj pre metalové hlavy z Banskej Bystrice na deň 22.4.2009, kde sa akcia odohrá taktiež. Jedná sa o koncert kapiel: UNMERCIFUL (USA), INSIDIOUS DECREPANCY (USA) a DESPISE (CZ).

Kapela, ktorú poznáme pod názvom UNMERCIFUL bola založená v júny 2001 v mestečku Topeka v Kansase (USA) dvoma šialencami: James King (bicie) a Clint Appelhanz (basa pôvodom z kapely ORIGIN), ktorý neskôr presedlal na gitaru. Po dlhšom čase sa s tohto dua stáva regulérna kapela a je obohatená o členov: Justin Payne (gitara), Derek Engemann (basa) a ako posledný nováčik sa v kapele objavil spevák Tony Reust (Psycroptic). Ako blesk z jasného neba kapela v roku 2005 vypálila ultra rýchly a brutálny album s názvom: Unmercifully Beaten a to hned rovno pod labelom Unique Leader, ktorý je v týchto brutal death metalových vodách mainstreamom. S týmto počinom sa UNMERCIFUL predstavili fanúšikom na turné po boku kapiel ako: Cannibal Corpse, Dying Fetus, Necrophagist a teraz nastal čas, kedy si ich porciu skvelej hudby môžete vychutnať aj Vy.

Kapela INSIDIOUS DECREPANCY je v podstate jednočlenná formácia chlapíka menom Shawn Whitaker z Texasu. Kapela drví nekompromisný technicko-ultra brutálny death metal s ťažko tonážnymi linkami, ktoré sú pre tento texaský štýl typickými. Shawn sa postaral o všetky nástroje: bicí automat, gitary, basgitaru a vokály. V tejto jednočlennej zostave aj naživo vystupuje, čo je určite zaujímavé, kto videl, vie o čom točím, kto nie má možnosť teraz. ID má na krku už tri albumy prvým je Decadent Orgy Of Atrocious Suffering z roku 2002, ktorý vyšiel pod labelom Unmatched Brutality, ako aj druhý v poradí s názvom Innerrancy Of Profanation z roku 2005. No a je tu rok 2008 v ktorom vychádza zatial posledný počin s nazvom Extirpating Omniscient Certitude, ktorý vychádza pod firmičkou Brutal Bands a ku ktorému Shawn vyráža na svoje druhé európske turné.

Ďalšou skvelou mlátičkou, ktorá sa na koncertoch predstaví je kapela DESPISE od naších susedov z Čiech. Táto formácia hrajúca veľmi technický a precízny death metal s prvkami HC. Kapela má vonku split CD s kapelou Imperial Foeticide a v roku 2005 im vychádza debut Fragments Of Reprisal pod CZ labelom Lacerated Enemy, ktorý sa začína rozrástať a na brutal death scéne má už slušné meno. Týmto počinom sa kapela predstavila na poóiach po boku kapiel ako: Devourment, Necrophagist, Krisiun, Viral Load, Arsebreed.

Takže to by bolo asi všetko ohľadom akcie, na ktorú sa určite oplatí prísť pozrieť a podporiť. Všetky potrebné informácie o týchto dvoch a pripravovaných akciách nájdete na našom webe: www.myspace.com/eplconcertagency alebo www.eplagency.sk Ostaňte true a počúvajte metááál !!!

Lucas - EPL



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits