č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


MINIKVAS 09: Festival Minikvas ponúka dovolenku za skvelú cenu! / Metroclub Stage posilňuje nočný program tanečnej scény výbornými DJ-mi
zdroj Tomáš Holetz / Publique, 7.4.2009 (aktualizované)



MODRA - Kde sú tie časy, keď sa na letné dovolenky cestovalo celé hodiny až dni "vykúrenou" Karosou? Za teplou vodou, letným slniečkom, skvelou hudbou a letnou zábavou sa už netreba trmácať do zahraničia. Letný festival Minikvas ponúka všetko na jednom mieste - v Modre na kúpalisku!
Minulý rok sa to pekne naštartovalo a tak môžu organizátori tento rok ponúknuť ešte viac zábavy za skvelú cenu. Aj bez šrotovného... ;) Na tradičnom mieste (modranské kúpalisko) a v tradičnom termíne (21. - 22. august) ponúka opäť to, do čoho sa jeho návštevníci zamilovali: maxi zábavu na mini festivale! Hudobnými ťahúňmi budú určite zahraničné vecičky: Behemoth, Dead Sexy INC, Bauchklang, Deadline, PBH club, Chainsaw, či Abroad Experiment. Chýbať nebudú ani tie najlepšie slovenské a české kapely: Horkýže Slíže, Karpina, HT, Čechomor, Dorota Nvotová s kapelou, Billy Barman, Zóna A, Polemic, Načo Názov, Vandali, Midi Lidi, From our hands, The Swan Bride, The Last Days of Jesus, Vypsaná Fixa, Deep Sense, Čoko Voko, Problem 5, Emor a tradičný PiiJem & Matelko & Malevil. Tohtoročnou novinkou, ktorá sa osvedčila aj minulý rok na veľkom Hodokvase, bude Metroclub Stage. Spolupráca Minikvasu so šalianskym Metroclubom prinesie opäť program natrieskaný skvelou tanečnou hudbou každú noc až do rána bieleho: Philip TBC, b-Complex, Gabanna, Shroombab, Lixx, Kubo, Grasshopper, Scribner, Balu, Fanty, Hadzi, Toudy, Habr100, Tee, M.C.O.B, Toky, Boss, Golpe, Sepromatiq, Superfly DJs, Torin, Tronic, MissRodes, Anfree, Edrahosh a Mimo. Okrem hudby potešia návštevníkov aj rôzne vychytávky. Plavecký bazén bude nonstop a zdarma pre všetkých návštevníkov, samozrejmosťou je nočné kúpanie s osvetlením a hudobnou produkciou pri bazéne a pre najväčších zúfalcov aj non-stop záchranná plavecká služba… ;) Modranské kino, len kúsok od areálu, bude opäť patriť skvelému výberu z alternatívnej kinematografie. Premietanie a výber filmov v kine bude mať na starosti režisér Marek Kuboš. Oddych a útočisko pred slniečkom ponúkne obľúbená čajovňa Čarovňa.
Atmosféru letnej dovolenky chcú organizátori navodiť aj originálnym vizuálom. Jeho autorom je výtvarník Milan Prekop, spoluzakladateľ starého Hodokvasu. V duchu letnej dovolenky sa nesie aj celkom nový televízny spot, webstránka a všetky vizuály.

Nový TV spot:
www.youtube.com/watch?v=BDMmlVDfNlw

Vstupenky:
Do konca apríla sú vstupenky v predaji za sympatických 14 €. Kapacita areálu je 3000 ľudí. Ak sa táto kapacita v predpredaji naplní, bude vypredané. Vstupenky sa v tom prípade na mieste už predávať nebudú.

www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?id=13593

Permanentka na Minikvas (vstup na celý festival)

  • od 2. marca do 30. apríla - 14 €
  • od 1. mája do 30. júna - 17 €
  • od 1. júla do 21. augusta - 20 €
  • na mieste / v prípade voľnej kapacity - 23 €
Jednodňové vstupenky
  • iba na sobotu a iba na mieste / v prípade voľnej kapacity - stáť budú 16 €

Oficiálne weby:
www.minikvas.sk
www.oravarockfest.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits