č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

TARJA TURUNEN
zdroj EPG Rock On!, 9.6.2009



Vďaka potvrdeniu fanúšikovských kvalít slovenských fanúšikov sa najznámejšia operná metalová kráľovná Tarja Turunen vracia na Slovensko na svoje jediné vystúpenie v roku 2009 !!! Pred natáčaním ďalšieho albumu je to posledná možnosť vidieť ex-Nightwish divu na famóznom vystúpení v rámci turné My Winter Storm - Storm Back In Europe 2009. Zimomriavky naháňajúci Tarjin soprán odznie v novej rockovej stredoslovenskej bašte - Mestskom kultúrnom centre v Žiari nad Hronom.

Pre fanúšikov Tarje Turunen je tu fantastická správa. Manažment kapely oznámil zostavu pre letné exkluzívne vystúpenia tejto opernej divy. Oproti minulému ro(c)ku sa vďaka momentálnej nevyťaženosti v LIVING COLOUR v zostave Tarje objaví aj basový gitarista a virtuóz Doug Wimbish, ktorý hral s takými menami ako MADONNA, DEPECHE MODE, MICK JAGGER a inými. Neskutočne skvelý brazílsky gitarista Kiko Loureiro, známy z formácie ANGRA, ktorý momentálne vydal už svoj tretí sólový album, bude taktiež veľmi silným lákadlom pre fanúšikov. Základ kapely, bubenícky tvrďas Mike Terrana, čelista Max Lilja bývalý člen kapely APOCALYPTICA a klávesistka Maria Ilmoniemi samozrejme ostáva.Táto zostava určite nenechá nikoho chladného a fanúšikovia si užijú skvelé vystúpenie.

Avšak pri zostave Terrana – Wimbish – Loureiro sa podrobnostiam zasväteným črtá nádej na malú jam session pred hlavným setom Tarje. Lepšiu zostavu ako aktuálnu si už ani samotná Tarja nemohla želať a vybrať. Veď prítomní fanúšikovia uvidia, prečo!!!

Predpredaj vstupeniek: www.ticketportal.sk/predstavenie_javisko_view.asp?IDPred=118731

EPG Rock On! - concert, promo and booking agency
www.epg.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits