č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Topfest 2009: Požiadavky Limp Bizkit na TOPFESTE: Luxus, bezpečnosť a 166 uterákov!
zdroj Monika Tholtová / Agentúra DUNA, 19.6.2009 (aktualizované)



Headlineri TOPFESTu 2009 americkí Limp Bizkit už poslali organizátorom svoje požiadavky... Ako správne hviezdy požadujú aj hviezdne zaobchádzanie od ubytovania až po samotné koncertné vystúpenie. Odmietli aj luxusný historický päťhviezdičkový hotel v neďalekých Piešťanoch a radšej sa do Nového Mesta nad Váhom chcú presúvať z pohodlia bratislavského hotela rovnakej kategórie, keď počuli, že jeho služby využili aj Pamela Anderson a Pete Sampras...

Organizátor jedného z najpopulárnejších festivalov na Zelenej Vode Dušan Drobný: "Limp Bizkit majú štandardne vysoké nároky - my ich radi splníme, aj keď nad niektorými sa musím pousmiať...Zaujímalo by ma napr., akým spôsobom vyrátali počet uterákov, ktoré nám napísali, aj keď uznávam, že 166ks je zaujímavé číslo."

A nielen to: 20 členná výprava tejto americkej kapely sa chce presúvať 8-mymi luxusnými autami nemenovanej značky, požaduje sprísnené bezpečnostné opatrenia v hľadisku vo forme dvojitých nášľapných zábran a dokonca bezpečnostné prehliadky detektorom kovov aj v zákulisí!"

Chýr o "zúrivom vystúpení", ktoré avizoval Fred Durst a jeho banda pred svojim comebackom bude teda zrejme pravdivý a keby bolo najhoršie a bolo by potrebné zakročiť, požadujú vo svojej blízkosti ochranku, ktorá hovorí dokonale anglickým jazykom...

Čo sa týka bezpečnosti, bude tento ročník "strážiť" bezpečnosť návštevníkov viac ako 150 usporiadateľov a pracovníkov SBS a k dispozícii budú desiatky zdravotníkov.

Organizátori dúfajú, že tí budú mať čo najmenej roboty a čo najviac času na vychutnanie hviezdnej zostavy, ktorá sa tento rok zišla na Topfeste: Kultová španielska ska-punková skupina SKA-P, chýbať nemôže ani "maskot" doterajších ročníkov festivalu česká skupina KABÁT, TEAM s PAĽOM HABEROM, DESMOD, HORKÝŽE SLÍŽE, TUBLATANKA, POLEMIC, LAVAGANCE, SMOLA a HRUŠKY, PUDING PANI ELVISOVEJ, SLOBODNÁ EURÓPA, ARZÉN, KONFLIKT, ale aj MUKATADO a mnoho ďalších.

Spolu viac ako 55 účinkujúcich na troch pódiách, ktorých kompletný program nájdu fanúšikovia na stránke www.topfest.sk.

TOPFEST 2009 v Novom Meste nad Váhom pri Zelenej Vode v dňoch 26. - 27.júna!

Predpredaj vstupeniek už teraz v sieti Ticketportal aj vo forme MOBILticket, GOticket a HOMEticket.



Videoklipy účinkujúcich:

LIMP BIZKIT - Behind Blue Eyes
www.youtube.com/watch?v=qrFwtlMd0H8

SKA-P - Infitada
www.youtube.com/watch?v=aL1kmwb5kGs&feature=PlayList&p=23342DFF41A7B85C&index=0&playnext=1



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits