č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Deathline show vol. 2
zdroj Školky, 10.10.2009



16. októbra 2009 zažije Prešov niečo nevídané!!! Vo vysokoškolskom V-clube sa totiž uskutoční 2. pokračovanie Deathline show, kde nebude chýbať opäť množstvo zaujímavých hostí.

Začiatok je plánovaný na 18. hodinu a kôli veľkému počtu účinkujúcich v tom istom čase vystúpi na pódium predskokan – tentokrát poľský HALUCYNOGEN! (www.myspace.com/halucynogen). Druhá v poradí vystúpi domáca blackmetalová kapela a zároveň jediná, ktorá bude hájiť slovenské farby – DEMONOID VIRTUE (www.myspace.com/demonoidvirtue).

Lahôdkou pre fanúšikov bude akiste známa, opäť poľská kapela EPITOME – patologický grindcore (www.myspace.com/epitomeofficialsite), ktorí si pre publikum určite pripravia aj nejaké prekvapenie. Ale aby Európskych kapiel nebolo veľa, organizátori si pre vás pripravili balíček naozaj kvalitných Juhoameričanov a to death – grindových Mexičanov INTO SICKNESS (www.myspace.com/intosickness666), Brazílčanov IMPERIOUS MALEVOLENCE (www.myspace.com/imperiousmalevolence) hrajúcich poctivý death metal a napokon argentínsku black – death metalovú chuťovku INFERI (www.myspace.com/inferiblackmetalband).

Nájdite si teda voľný čas a príďte sa nechať pohltiť dávkou tvrdej muziky!



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits