č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Gamma Ray - Freedom Call - Secret Sphere 2010
zdroj Ján Poliak / EPG Rock On!, 9.2.2010



Kai Hansen opustil Helloween (1988) a dal život novej kapele: Gamma Ray. Keďže ako spoluautor učebnice melodického metalu "Keeper of the Seven Keys 1+2" bol jasným adeptom na ďalší úspech, jeho skupina sa veľmi skoro etablovala na scéne a funguje s veľkou popularitou dodnes. Posledné turné absolvovala prave s pred rokmi opustenymi Helloween a bolo tu triumfálne turné! Koncerty Hellish Rock 2007/8 si v Kosiciach a Bratislave pozrelo 5000 fanúšikov týchto legiend a po viac ako 2 rokoch prichádzajú na Slovensko ako prví z dvojice práve Gamma Ray. Navštícia 3 slovenské mestá - 26.2. Prešov, 27.2. Žiar nad Hronom a 28.2. Bratislavu.

O nadupaný materiál zo všetkých období Kaiovej kariéry nebude núdza a preto sa fanúšikovia majú na čo tešiť. Zostavu zatraktívňujú melodici Freedom Call, čo je nie zhodou náhod kapela bubeníka G.Ray Daniela Zimmermanna, taktiež s programom k novému albumu "Legend of the Shadowking" a talianski power metalisti Secret Sphere.

Vďaka agentúre EPG sa na Slovensku odohrá nevídaný jav - 3 koncerty G.R. s tým, že skupina nebude hrať nikde naokolo ... Turné Gamma Ray obíde Moravu, Rakúsko, Poľsko, Ukrajinu aj Maďarsko !!! Najbližším koncertom na turné budú Praha, Zahreb a Belehrad. Už o 3 týždne-blízko ku všetkým svojim fanúšikom! Ride The (S)Kai!

Predpredaj lístkov: www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?id=14331

Viac informácií o koncerte:
EPG Rock On! - concert, promo and booking agency
Viac info: www.epg.sk, 0907/429 059



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits