č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Topfest 2010 aj s Cavalerou Conspiracy a tanečnou scénou!
zdroj Topfest, 18.5.2010



Prvý letný prázdninový víkend v roku sa už tradične nesie v znamení otváracieho hudobného festivalu leta pod názvom TOPFEST. Ten tohtoročný v čase od 2. do 3.júla prinesie do areálu oproti Zelenej Vode pri Novom Meste nad Váhom opäť hviezdne mená a opäť niečo nové! K Megadeth, Status Quo, Kabát a comebackovým Inekafe pribudne nielen brazílska smršť Cavalera Conspiracy, ale aj celý jeden stage pre fanúšikov tanečnej scény so zaujímavými hviezdami!

7.ročník festivalu nenecháva nič na náhodu ani tento rok a po úspešnom bratislavskom koncerte v roku 2008 privíta tentoraz pri Novom Meste nad Váhom bratov Iggora a Maxa Cavalerovcov spolu s ich bandou CAVALERA CONSPIRACY. Brazílsko-francúzsko-americká metalová smršť je tou najlepšou pozvánkou pre fanúšikov bývalých členov skupín SEPULTURA alebo SOULFLY o to viac, že práve v týchto hodinách dokončujú v štúdiu v Los Angeles ich najnovší album. Je teda viac ako pravdepodobné, že práve publikum na TOPFESTE 2010 zažije koncertnú premiéru niekoľkých skladieb z chystanej novinky!

Už minulý rok pri účasti LIMP BIZKIT prešiel nový a väčší priestor festivalu oproti areálu na Zelenej Vode poriadnym „krstom ohňom“ a tento rok sa rozhodli organizátori areál opäť zväčšiť : „Radi by sme návštevníkom Topfestu vytvorili čo najlepšie podmienky a tak sme sa rozhodli, že samotný nový areál zväčšíme ešte o skoro 100%! Dvakrát taký areál nám ponúkne viac možností na stanovanie a kempovanie, keďže minulý rok bolo stanové mestečko zaplnené už pred samotným začiatkom a okrem ďalších noviniek spomeniem ešte jednu podstatnú. Na základe ohlasov a žiadostí na našom fóre, kde pozorne načúvame našim fanúšikom sme sa rozhodli vrátiť do programu aj tanečný stage a to dokonca vo veľkom štýle “ prezradil organizátor Dušan Drobný, ktorý sa teší, že sa opäť potvrdí, že Topfest nie je len pre rockerov a metalistov, ale že si tu nájde každý tú svoju obľúbenú hudbu.

Tanečný stage sľubuje kvalitnú tanečnú hudbu, čoho zárukou je už samotný názov tohto pódia – Lovely Experience. Fanúšikovia Lovely Experience určite vedia, že tento tanečný zážitok môžu zažiť iba raz za rok, ale noc plná emócií, prevapení, kvalitnej hudby a naozajstných zážitkov stojí za to! Tento rok však nastane zmena, pretože tanečný stage na Topfeste prinesie nezabudnuteľné zážitky počas dvoch nocí tanečného šialenstva a pre niekoľko tisíc ľudí ako veľké festivalové pódium so svetovými hviezdami, kvalitným technickým vybavením a filozofiou, ktorá je pre toto podujatie samozrejmá.

To všetko a ešte oveľa viac na 7.ročníku festivalu už teraz v predpredaji na www.Ticketportal.sk, www.eticketpro.sk, www.ticket-art.sk dvojdňová vstupenka za 33€, a limitovaný počet VIP vstupeniek za 65€, ktoré zaručujú komfort vlastnej tribúny na sedenie, vyhradených toaliet, jedla a nealka zadarmo počas oboch festivalových dní.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits