č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

MAROON, AFTER THE BURIAL, TEOAT a THE AGONIST na Slovensku
zdroj Apocalypse Entertainment, 27.10.2010



utorok 2.11. 2010 TRNAVA – ART KLUB
start: 18:30 doors: 18:00
ticket: 13 € pred/15 € miesto

MAROON
(Germany – Century Media)
www.myspace.com/maroonhate
AFTER THE BURIAL
(USA – Sumerian Records)
www.myspace.com/aftertheburial
THE EYES OF A TRAITOR
(UK - Listenable)
www.myspace.com/theeyesofatraitor
THE AGONIST
(Canada – Century Media)
www.myspace.com/theagonist
LOSTINMIND
(Slovakia)
www.myspace.com/lostinmindband



Tesne po dušičkách a halloweene v slovenskom Ríme alias Trnave vypukne pravé metalcorové peklo. Nemecká legenda Maroon sa po prvý krát predstaví slovenskému publiku, spolu s američanmi After The Burial, britmi They Eyes of A Traitor, kanadskými The Agonist a slovenskou kapelkou LostInMind. Headlinermi tohoto tour, ktoré okrem Slovenska nemá inú zastávka v postkomunistických krajinách, sú už spomínaný Maroon, minulý rok vydali album Order, z ktorého pravdepodobne zaznie väčšina songov plus hitovky z predošlých. Mathcoroví After The Burial majú pripravený nový album, o vydanie ktorého sa postará čím ďalej známejšia firma Sumerian Records (vydávajú napr. také pecky jako The Faceless, Born of Osiris) a ich „Cursing The Akhenaten“ patrí medzi jeden z naj songov novej vlny amerického metalcoru. Angláni The Eyes of A Traitor hrali nedávno v Bratislave spolu s Iwrestledabearonce a predviedli zaujímavý mix melodického death metalu zmiešaného s moderným metalcorom a nevyhnutným imidžom :D. Asi najväčšia zvedavosť mužského publika sa bude upierať na kanadskú experimental/metalcore/death skupinu The Agonist, ktorej šéfuje sexy nymfa Alissa White-Gluz, ktorej vokálny reportár vyráža dych... uvidíme, či jej srdce patrí niektorému spoluhráčovi, alebo sa štastie obráti na niektorého fanúšika? :D Otváracou kapelou tohto koncertu budú mladíci z LostInMind, mnohí ste ich mohli vzhliadnuť v Žiline na koncerte spolu s Carnifex, Suffokate, Veil Of Maya a ďalšími... je sa myslín na čo tešiť a aj prečo si do Trnavy zacestovať.

www.myspace.com/apocalypsebooking
www.ticketportal.sk
www.ticketportal.cz
last.fm link: www.last.fm/event/1631175+Maroon+at+Art+Klub+on+2+November+2010 facebook event: www.facebook.com/event.php?eid=104518312937771&ref=ts



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits