č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Deathline Show III.
zdroj Školky, 28.10.2010



Napriek tomu, že zima klope na dvere, bude 12. Novembra v prešovskom V - klube poriadne horúco, pretože sa tam o 18. hodine opäť stretnú domáce ale aj zahraničné kapely toho najtvrdšieho žánru, aby zahájili III. pokračovanie koncertnej šnúry DEATHLINE SHOW!

Prvou z účinkujúcich bude takmer domáca kapela ORGANON z neďalekého Stropkova a svojim melodic death metalom sa budú určite snažiť posunúť latku kvality čo najvyššie.

Po nich príde na scénu prvý z dvoch zahraničných hostí, nuž a ako to na DEATHLINE už býva tradíciou, po kapelách VISCERAL GRINDER a INTO SICKNESS sa predstaví ďalšia mexická formácia SLAUGHTERING, ktorá sa predvedie trošku exotickejším death metalom.

Druhým zahraničným hosťom bude kapela taktiež z kontinentu za veľkou mlákou – Brazílčania itSELF a tí, podobne ako ich juhoamerickí kolegovia, prispejú do programu dávkou poctivého death metalu.

To najlepšie však príde na koniec, pretože ako posledná kapela sa prešovskému publiku po dlhšej prestávke predstaví slovenská death/guttural metalová stálica SANATORIUM!!!

Je sa teda určite na čo tešiť, tak neseďte v krčmách a príďte sa poriadne zahriať do Véčka!



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits