č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

The Australian Pink Floyd Show 2x na Slovensku
zdroj agentúra 212, 6.12.2010



The Australian Pink Floyd Show

Pink Floyd´s Greatest Hits World Tour 2011

Bratislava – 2.2.2011 od 19:00 h
Košice – Steel Arena – 3.2.2011 od 19:00 h

www.212.sk



Fenomenálni The Australian Pink Floyd Show sa vracia späť do Európy s ešte väčšou a lepšou šou! Ich turné, ktoré začne v januári 2011, sľubuje celkom nové unikátne kvadrafónne ozvučenie a v kinokvalite 3D vizualizácie, nové animácie, typické floydovské lasere a dych vyrážajúce svetelné efekty. Kapela je na to veľmi hrdá a nadšená. A aj slovenskí fanúšikovia tak budú mať možnosť vidieť po prvýkrát v kinokvalite 3D živý koncert!

Táto úplne nová šou bude plná 3D videí a efektov, ktoré si diváci budú môcť vychutnať pomocou 3D polarizačných okuliarov. Je to rovnaká technológia, ktorá sa používa po celom svete v 3D kinách a vytvára ilúziu trojrozmerného obrazu dotýkajúceho sa publika.

Steve Mac, spevák a gitarista vraví: „Nemôžeme sa dočkať, až sa vrátime na turné s ďalšou, ale úplne novou a väčšou šou. Táto nová šou je doposiaľ najnákladnejšia šou, akú sme kedy robili. Pre našich fanúšikov máme aj prekvapenie v podobe 3D efektov a kvadrafónneho ozvučenia. Nikdy sme neboli silnejší!“

The Australian Pink Floyd Show dávajú Pink Floyd vystúpeniam úplne novú úroveň. Ich pripravované turné Pink Floyd Greatest Hits Wourld Tour 2011 bude najväčšou a najúžasnejšou poctou Floydom všetkých čias. Diváci si tak budú môcť užiť dve a pol hodiny trvajúcu živú šou, plnú absolútne najväčších hitov s veľkolepými honosnými scénami, ktoré dostanú všetkých, nielen skutočných fanúšikov Pink Floyd.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits