č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

KAMELOT, jedna z najvplyvnejších metalových kapiel posledného 10-ročia, vystúpi v Bratislave
zdroj Openrock, 16.12.2010



Kamelot KAMELOT
5.5.2011, Majestic Music Club



Jedna z najznámejších amerických kapiel Kamelot pokračuje v ich vzostupe na vrchol! Kamelot je jedna z najunikátnejších, najprestížnejších a najvplyvnejších metalových kapiel posledného desaťročia. Povesť kapely medzi fanúšikmi a médiami je poznamenaná nadšením a rovnako aj s obrovskou úctou. Ich najnovší štúdiový album doteraz prekonal každého svojho predchodcu, najmä čo sa týka textov a muziky. Ako jedna z najťažšie kategorizovaných kapiel na metalovej scéne je Kamelot pripravená na útok na planétu s ich najviac bystrým a ambicióznym projektom, ktorý nesie názov: “Poetry for the Poisoned”- "Poézia pre otrávených", preukazujúci ich opätovné vzkriesenie na svetovej metalovej scéne.

Kapela je pripravená pokračovať vo svojom vzostupe až na vrchol metalovej dokonalosti. „Otcovia“ - zakladateľ - gitarista Thomas Youngblood a spevák Roy Khan, ktorý sa pripojil ku ďalším členom kapely, ktorými sú bubeník Casey Grillo, klávesák Oliver Palotai a takisto aj nový basgitarista Sean Tibbetts chcú dokončiť svoju cestu, pokúsiť sa systematicky zmeniť tvár metalovej muziky. V posledných rokoch s ich muzikou dosiahli kultového statusu po celom svete, a ich "Poézia pre otrávených" opäť dvíha latku pre ostatné svetové metalové kapely.

www.openrock.sk
www.majestic.sk
www.kamelot.com



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits