č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

FEELME – filmy na pódiu
zdroj Peter Bittner / FEELME, 6.1.2011



Čo tak zažiť atmosféru filmov Pulp Fiction, Mission Impossible, či James Bond naživo? Kapela FEELME je už od roku 2002 častým návštevníkom klubových a festivalových pódií. Medzi najzaujímavejšie koncertné zážitky nepochybne patria predskakovanie umelcom ako APOCALYPTICA, GLENN HUGHES (ex-Deep Purple), hrania na festivaloch ako Hodokvas, Topfest, Kremnické Gagy, Grape..., či otvorenie Medzinárodného filmového festivalu Karlovy Vary.

Ako prezrádza slovná hračka v názve skupiny, orientuje sa výlučne na spracovanie známych filmových tém. Nové verzie v podaní FEELME sú plné energie, emócií a experimentu, svoje miesto má aj improvizácia. Koncerty kapely sú zárukou skvelej zábavy nielen pre priaznivci metalu, funku, či crossoveru. Novinkou je aj vlastná videoprojekcia, ktorá sprevádza jednotlivé songy. FEELME hrá v zložení: Johny ŠTEFEČEK – guitar, Stanley KOVÁR – bass a Petter BITTNER – drums.

Rok 2011 sa nesie v znamení aktuálneho Tour 3De Film. Nenechajte si ujsť jeho zastávky, pretože na FEELME sa odteraz nechodí len do kina. Všetko o kapele na www.feelme.sk.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits