č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Pomerne výberové - exkluzívne európske turné RHAPSODY of Fire ohlasuje senzačných hostí
zdroj Ján Poliak / EPG Rock On!, 13.1.2011



RHAPSODY of Fire Vedúca skupina symfonického, niektorými nazývaného aj Hollywood metal, RHAPSODY of Fire, odohrajú svoje európske turné v spoločnosti atraktívnych kapiel. Stali sa nimi Visions of Atlantis a Vexillum.

Visions of Atlantis sú dávno zabehnutá symfonicko metalová kapela s aktuálnym albumom Trinity a novou speváčkou Maxi. Produkujú vyzretý symfonický metal s kombinovanými žensko-mužskými vokálmi a chvalabohu „európskou“ odnožou tejto hudby, takže príjemné melódie a nie ťahané a násilné US riffy … Melodické skladby s pasážami a la starý Nightwish (vypaľováky sťaby Oceanborn) a veľmi pôvabnou Maxi Nil v kontraste so spevákom Mariom Plankom …

Vision of Atlantis:
www.youtube.com/watch?v=M7CgcYdcAJM&feature=related
www.youtube.com/watch?v=ZDQ1f8VYoxc&NR=1

Vexillum sú zatiaľ pre našich fanúšikov „nepopísaným listom papiera“. Sú však dôkazom, že talianska epic-power metalová scéna má stále čo ponúkať. V roku 2007 vydali demo „Neverending Quest“ a práve dokončili prvý štúdiový album „The Wandering Notes“. Dátum vydania tohto albumu je 21.1.2011, a práve toto turné bude zamerané na jeho uvedenie. Nechajme sa prekvapiť mladou, temperamentnou, talianskou krvou a ich hudbou so svižným tempom a hravou melódiou.

Takže v tento večer, okrem poriadnej dávky symfonického power metalu pôjde opäť aj o pastvu pre oči, pretože sympatická Maxi to nielen skvelo spieva, ale aj príťažlivo vyzerá. Rhapsody sú zase vďaka svojmu vybrúsenému štýlu zárukou kvality. Aj vo februári teda dostanú fanúšikovia za cenu jedného lístka poriadnu porciu muziky.

Viac informácií o koncerte:
EPG Rock On! - concert, promo and booking agency
Viac info: www.epg.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits