č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Náhradný termín koncertu Heloween a Stratovarius
zdroj Ján Poliak / EPG Rock On!, 11.3.2011



Napriek veľkým peripetiám s nájdením dátumu náhradného a hlavne spoločného koncertu kapiel Helloween a Stratovarius je tu pre fanúšikov týchto legiend dobrá správa.

Všetky zúčastnené strany sa dohodli na odohraní koncertu vo výbornom sobotňajšom termíne 9.4. 2011 v pôvodne plánovanej hale – Mestská hala Prešov. Tá už prešla prvou fázou rekonštrukcie a teda je možné túto veľkú udalosť ohlásiť oficiálne.

Helloween, Stratovarius – 9.4.2011 – Mestská hala v Prešove.

Skupiny majú pomerne náročný program: kvôli prešovskému koncertu priletia z nemeckého Oberhausenu, kde zahrajú prvý z náhradných termínov, ktoré zrušili. Po Prešove ich čakajú ešte 2 nemecké koncerty a hneď na to ich čaká juhoamerické turné. Na veľkú atmosféru na východe Slovenska sa však veľmi tešia, napriek komplikovanému a náročnému aprílovému a májovému programu.

Obsahom vystúpenia samozrejme zostávajú najznámejšie skladby plus niekoľko noviniek. Takže, neostáva nič iné len sa tešiť, že si hity ako Eagle Fly Free, Dr. Stein alebo Future World (Helloween) a Black Diamond či S.O.S. (Stratovarius) a samozrejme ďalšími, pozriete so zadosťučinením v apríli.

Zakúpené vstupenky na dátum 29.1.2011 sú samozrejme platné, cena pre ďalších záujemcov ostáva nezmenená do 1.4.2011 – 19,- € státie a 22,- € sedenie. Posledný týždeň budú vstupenky v cene 21,- € státie a 24,- € sedenie. Začiatok bude 19:00 a v prípade objavenia skutočne dobrého predskokana Vás možno zahreje ešte jedna predkapela.

www.heloween.org

Viac informácií o koncerte:
EPG Rock On! - concert, promo and booking agency
Viac info: www.epg.sk




Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits