č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Decapitated v Košiciach
zdroj Lucas EPL agency, 26.4.2011



DECAPITATED
CONTEMPT
DISCONSOLATE

19.5.2011, KOŠICE – COLLOSSEUM
Začiatok : 18:00, vstupné : 11e



Ak vo vás ešte drieme metalový duch, alebo máte radi metal ako taký, určite už viete, že v Košickom Collosseum Clube dňa 19.5.2011 hrá poľská legenda technického death metálu DECAPITATED!!! Pre tých, čo to nevedeli: „Pecka čo?“ Jedná sa o jediný klubový koncert na celom Slovensku v dohľadne a je to už predsa nejaká doba, čo sa tento klenot v našich končinách nenachádzal v živom prevedení. Novinkou je samozrejme taktiež samotná zostava kapely, ktorú tvoria nádejný muzikanti, ktorých si na svoju cestu povolal famózny Vogg. Na basovku hrá napr. Heinrich z Vesanie.

DECAPITATED Ďalším dôvodom prečo prísť túto akciu podporiť, je účasť čerstvých „dvadsiatníkov“ košických unholy death metalových CONTEMPT, ktorí svojim nekompromisným jubilejným albumom dokázali, že skvelá hudba sa ešte hraje a bude hrať i naďalej. Kvarteto vám predstaví prierez dvadsať ročnej histórie v novom, brutálnejšom prevedení.

Koncert otvorí nová a veľmi nádejná kapela zo stále sa rozrastajúcej košickej scény a to DISCONSOLATE. Jedná sa o kapelu pozostávajúcu z členov napr. Contempt, Bloodrage etc. Jedá sa o pomerne svieži a dobre počuvateľný death metal. Kapela pripravuje svoj debut album, ktorý bude von čoskoro.

To všetko sú viac než dôvody, prečo si metalista musí dať povedať, že to sakra stojí za moju účasť.

Info:
www.myspace.com/eplconcertagency
www.facebook.com/eplbookingagency
www.myspace.com/decapitated
www.myspace.com/contemptsk
www.bandzone.cz/disconsolate



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits