č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Kamelot + Evergrey + Amaranthe + Sons of Seasons už zajtra v MMC v Bratislave
zdroj Ján Poliak / EPG Rock On!, 4.5.2011



Turné pod názvom "Pandemonium Over Europe 2011" je s konečnou jedinečné vďaka nastávajúcim faktom: Fabio Lione skvelo zaskočil speváka ROYa KHANa na tejto časti turné. ROY žiaľ kapelu opustil natrvalo takže KAMELOT bude hľadať náhradu za tohto charizmatického speváka avšak ROY tiež nebol pôvodným spevákom formácie... Život ide ďalej a Kamelot premiérovo zahrajú v Bratislave 5.5. v Majesticu skladby zo svojej kariéry v spoločnosti ďalších kapiel: známych EVERGREY (SWE), vychádzajúcich hviezdičiek AMARANTHE (SWE) s naozaj príťažlivou ale aj skvelo spievajúcou speváčkou Elize a Sons Of Seasons (GER).
Evergrey našim fanúšikom netreba predstavovať, sú jednoducho zárukou kvalitnej severskej hudby. Amaranthe sú aj pre svoje vydavateľstvo sľubným úlovkom aj vďaka neobvyklému zloženiu kapely – okrem ženského vokálu je tu aj dva mužské – čistý spev (Jake) a „krikľúň“ Andy. Hrajú moderný melodický hitový severský metal. Určite vás presvedčia práve zajtra v MMC...

Amaranthe – najnovší klip Hunger
Kamelot – klip The Great Pandemonium

Hlavné hviezdy štvorzáprahu Kamelot ale budú sprevádzať aj hostia: SIMONE SIMMONS z EPICA a Tommy Karevik (Seventh Wonder). Určite pôjde o jeden z najlepších koncertov na Slovensku minimálne za prvý polrok 2011. KAMELOT = záruka kvality...

Nezabudnite: Kamelot s Fabiom Lionem a Simone Simmons exkluzívne pre Slovensko, Čechy, ale aj Poľsko a Rakúsko len v Bratislave 5.5.!!!



Amaranthe Amaranthe je zoskupenie 5 muzikantov a jednej slečny, ktorá okrem krásneho zovňajšku ponúka aj krásny čistý vokál. Kapela má švédsko/dánsky pôvod, tzv. unikátny severský mix hudobníkov. Táto kapela hrajúca ako väčšina nových kapiel mix tých naj metalových štýlov. Toto zoskupenie sa rozhodlo pre power/melodic death metal a veľmi milo prekvapili metalový svet.
Svojím debutovým albumom, ktorý nesie názov kapely(Amaranthe) veľmi prekvapili. Zmiešali v ňom nové hudobné (metalové) prvky s 3 vokálmi: 2 mužské vokály z toho jeden tzv. Harsh vokál a krásny čistý ženský vokál.
Zostava: Elize Ryd (vocals), Jake E. Berg (vocals), Andy Solvestrom (Harsh vocals), Johan Andreassen (bass), Morten Lowe Sorensen (drums), Olof Morck (guitars, keyboards).
Momentálne toto severské zoskupenie je ako hosťom na turné svetoznámej americkej power metalovej kapely KAMELOT.

Viac informácií o koncerte:
EPG Rock On! - concert, promo and booking agency
Viac info: www.epg.sk




Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits