č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Rockový Záber sa vracia do Dolného Kubína
zdroj Majo Žuffa, 6.5.2011



Tradícia najstaršieho hudobného festivalu na Orave - Rockový Záber mieni pokračovať po štrnásty krát na novom pôsobisku a s novým profilom. Usporiadatelia plánujú počas 17. a 18. júna predostrieť rockuchtivým fanúšikom plnokrvný program, nabitý poriadnou zmesou gitarových riffov a šialenej zábavy. Rockeri, metalisti a punkáči sa už dnes môžu tešiť na skvelých nemecko-slovenských Snowonne, ale aj poľských Chainsaw, ktorý svoje kvality potvrdili na Wacken open air festivale. Camping Tilia na Gäceli sa tak počas dvoch júnových dní ponesie v záplave bezstarostnosti, rodinnej atmosféry. Rockový Záber sa vracia k svojim koreňom a tie sú späté s Dolným Kubínom. Je najvyšší čas zhodnotiť priority letnej zábavy a rozhodnúť sa práve pre fajnšmekrovský Rockový Záber!

Potvrdené kapely:
KONFLIKT
GLADIATOR
HELENINE OČI
Blaze Bayley - Rockový Záber 2010 SNOVONNE (D/SK)
CHAINSAW (PL)
ZOČI VOČI
METALINDA
ARZÉN
AYA
BRAINSCAN
BORRA
EX PULSE
TARGO
REBRO
DEEP SENSE
Arakain - Rockový Záber 2010 THE LAMPIONS
IDEA
STRET
ORAVIA (Deep Purple revival)
ASTACUS (Judas Priest revival)
CALIBER X
ANTHOLOGY

Čoskoro Vám prinesieme ďalšie novinky na oficiálnej stránke festivalu www.rockovyzaber.sk alebo na Facebooku festivalu Rockový Zaber.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits