č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Pain Of Salvation v Bratislave
zdroj Raymond Kaňa / Double Head Productions, 27.9.2011



Pain Of Salvation, Von Hertzen Brothers
Bratislava - MMC
Dátum: 19.10.2011
Čas: 20:00



Švédska, z veľkej časti progressive metalová kapela Pain of Salvation je zárukou vysokého štandardu. Jej živé vystúpenia ponúkajú divákom perfektne nadávkovaný mix energie, surovosti, intimity, precíznosti, intenzívnych emócií, nadhľadu a originality.

PAIN OF SALVATION zažili turbulentné, no zároveň úspešné časy svojou nahrávkou “Road Salt One” v roku 2010. Zaznamenali hneď niekoľko pozoruhodných umiestnení albumu v rôznych rebríčkoch, pozvanie na veľký švédsky “Melodifestivalen” a natočili kontroverzné videoklipy. Koncertné turné na podporu albumu vyvrcholili v tomto roku vystúpeniami v Indii a Južnej Amerike a triumfom na francúzskom Hellfeste.

Švédi PAIN OF SALVATION v týchto dňoch spoločne s vydavateľstvom InsideOutMusic konečne zverejnili termín vydania nasledovníka “Road Salt Two” na 29. septembera.

PAIN OF SALVATION naštartujú turné “Road Salt Two” s fínskym supportom Von Hertzen Brothers a na radosť všetkých našich fanúšikov kapela vystúpi aj v bratislavskom MMC 19. októbra. Zvláštnosťou budú umelecké vstupenky v pohľadnicovom formáte, aby si ich fanúšikovia mohli uchovať na pamiatku. Tieto sú už k dispozícii v MMC Caffe, v budove YMCA na Karpatskej 2 otvorenej Nonstop alebo ju bude možné získať internetovým predajom cez www.openrock.sk od posledného augustového týždňa.

Státie 25 €
Sedenie 33 €
VIP 40 € s plagátom k turné, laminovaným pamätným VIP pasom , samostatné sedenie s vlastným barom, fajčiarňou, WC.

www.painofsalvation.com



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits