č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Krisiun + Malevolent Creation + Vital Remains v Košiciach
zdroj Apocalypse Booking, 10.1.2012



Krisiun + Malevolent Creation + Vital Remains
28.1. 2012
Košice, Collosseum



Košice zažijú koncom januára skutočný deathmetalový masaker, keď sa v sobotu 28. januára predstavia rovno tri obrovské mená death metalu. Brazílci KRISIUN, ktorí predstavia svoj výborný nový album The Great Execution. Niektorí z bás si možno pamätajä ich výborné vystúpenie v Spišskej Novej Vsi a tentokrát sa vracajú opäť na východ Slovenska s novým materiálom a fanúšikom predvedú bez pochýb hotovú smršť.

Druhými headlinermi večera sú Američania MALEVOLENT CREATION, ktorí patria k jedným z najkultovejších kapiel 90. rokov, keď pomáhali definovať samotný death metal. Zaznieť by mali hlavne skladby z dvoch prvých albumov Retribution a The Ten Commandments. Ďalšou americkou deathmetalovou legendou budú VITAL REMAINS na čele s Tonym Lazarom, ktorí tiež oznámili, že sa na tomto turné povenujú najmä starším záležitostiam. Na Slovensko sa vracajú po dlhých siedmych rokoch, keď potešili svojich fanúšikov v Žiline a verme tomu, že teraz nebudú o nič horší! Túto silnú trojicu doplnia Austrálčania TRUTH CORRODED.

V najlepší koncertný deň - v sobotu - sa teda bude konať skutočná deathmetalová slávnosť! Žiaden deathmetalista by si ju nemal nechať ujsť!

Vstupenky:
V klube Collosseum: 15 eur
Ticketportal: 17 eur
Na mieste: 19 eur

KRISIUN
/death metal - BRA/
www.myspace.com/krisiun666

MALEVOLENT CREATION
/death metal - USA/
www.myspace.com/malevolentcreation

VITAL REMAINS
/death metal - USA/
www.myspace.com/vitalremains



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits