č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Sabbath Wicked Sabbath 4 U Očka
zdroj Miro Szabo, 2.4.2012



Sabbath Wicked Sabbath 4

OBLITERATE (Post Grind Core, Ke)
bandzone.cz/obliterate
www.facebook.com/pages/obliterate/203756145453

EMPYRION (Death/Black, Nr)
bandzone.cz/empyrion
www.facebook.com/empyrion.band

NEVALOTH (Atmospheric Black, Zv)
bandzone.cz/nevaloth
www.facebook.com/nevaloth

NONPROLIFIC (Psychedelic Death/Grind, Ba)
bandzone.cz/nonprolific
www.facebook.com/nonprolific

14.4. 2012 o 19:00
U Očka, Karpatská 3 Bratislava
VSTUP: 3 €
www.facebook.com/events/165681600207576



SABBATH WICKED SABBATH pomaly ale iste ziskava tradiciu. Túto jar na vás čaká už štvrtá edícia tejto metalovej akcie zameranej na zaujímavé kapely domáceho undergroundu. Prečo? Lebo aj doma sa nájdu dobré veci. Tento krát, 14. apríla, k nám do hlaveho mesta do klubu U Očka zavítajú hostia až z ďalekého východu. Košícká stálica OBLITERATE nie len že potvrdzuje, že nepatrí do starého železa, ale, práe naopak, neustále rastie a zlepšuje. Už minulý album "Something Wrong" je toho dôkazom a na tento rok pripravovaná novinka "Superboring" snáď pôjde ešte ďalej v epxerimentovaní a pridávaní neotrelých prvkov do originálneho extrémnemetalového mixu s jemnými náznakmi grindcorovej minulosti. Pripočítajte k tomu energickú show s výbornými hudobníckymi výkonmi a je vám jasné, že tento koncert nemôžete vynechať. Ale ani zvyšné kapely tu nie sú len tak do počtu.

Nová hviezda na slovenskom undergroundovom nebi nesie meno EMPYRION. Táto nitrianska šestica sa tu zjavila len nedávno, no rýchlo oslovila mnohých metalových fanúšikov. Ich veľmi rýchly, miestami silne technický no zároveň i melodický a nápaditý death/black metal v sebe nesie veľký potenciál. Hnaní jedným z najlepších bubeníkov v slovenskom metale, Mirom Raučinom budú naživo určite skvelým divadlom.

Do ešte temnejšej atmosféry zostúpime so zvolensko-banskobystrickými black metalistami NEVALOTH. Ich klávesami podfarbený temný kov nie je na Slovensku bežne videným zjavom a partia okolo filozofického vodcu a frontmana Delgrasta (spolu s gitaristom Vilozofom taktiež v projekte ABBEY OV THELEMA) nás s radosťou prevedú po rôznych tmavých cestách a zákutiach.

Ako prví sa predstavia domáci NONPROLIFIC, no nie len preto aby zahrliali prítomných na začiatok akcie. Svojská a rôznorodá zmes rôznych odtieňov death metalu doplnená viacerými prćhuťami a úskokmi k iným žánrom vás spolu so živelným živým prevedením určite nenechá len tak postávať.

Tak teda nezadbunite, vidíme sa, 14.4.2012 o 19:00 v príjemných, a dobre zvukovo vybavených, priestoroch bratislavského klubu U Očka. Doneste známych, doneste priateľov, pozvite fanúšikov dobrého metalu. Neoľutujú!



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits