č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Prvé prehrávky nového albumu MANOWAR
zdroj Iris Bernotat / Focusion, 6.4.2012



Skupina fanúšikov, vybraná z partie známej ako The Circle, reprezentujúca celosvetovú základňu fanúšikov skupiny MANOWAR, sa 12. marca 2012 zúčastnila privátneho predvedenia nastávajúceho albumu MANOWAR. Stalo sa tak v štúdiu Wisseloord Studios v Holandsku, kde spravia aj mix a mastering. Súčasťou akcie bola aj prehliadka priestorov štúdia.

Basák MANOWAR Joey DeMaio a dlhoroční spolupracovníci Ronald Prent (mix) a držiteľka Grammy Award Darcy Proper (mastering) ponúkli pohľad do zákulisia nahrávania a prezradili špecifické požiadavky na produkciu pre skupinu celosvetovo preslávenú zvukom, ktorý je hlasnejší ako u ktorejkoľvek inej skupiny, ale stále jasný a dokonalý.

Fanúšikovia z celého sveta, reprezentujúci svoje krajiny, sa dozvedeli novinky a aktuality, s ktorými sa môžu podeliť so spriatelenými bratmi a sestrami. Vypočuli si prvé skladby z nového albumu, ktorý je pripravovaný na vydanie v júni alebo júli 2012.

„Bolo pre nás dôležité, aby fanúšikovia boli prví, ktorí si vypočujú novú hudbu. Napokon, všetko je to pre nich,“ vysvetlil Joey DeMaio. Sľúbil, že príbeh skladby „El Gringo“, ktorý zatiaľ nemôže byť zverejnený z dôvodu klauzuly o zachovaní mlčanlivosti, bude čoskoro odhalený. Požiadal fanúšikov, aby naďalej sledovali Facebook. Po doznení skladby spomenul slovíčko „film“.

„Nový album bude obsahovať „všetko čo poznáte a milujete na MANOWAR a ešte čosi navyše“, povedal nedávno DeMaio na tlačovej konferencii.

MANOWAR oslávia nový album a 10. výročie vydania jedného z ich hitových albumov Warriors Of The World ako headliner viacerých letných festivalov.

Termíny festivalových vystúpení:
16. 06. 2012 Ost Fest, Bukuresť, Rumunsko
21. 06. 2012 Gods Of Metal, Miláno, Taliansko
06. 07. 2012 Getaway Rock Festival, Gävle, Švédsko
09. 07. 2012 Dortmunder Music Week Festival, Dortmund, Nemecko

Video z nového albumu MANOWAR: www.youtube.com/watch?v=2JOqDxJ5trY&feature=youtu.be

www.manowar.com
www.facebook.com/manowar



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits