č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

In Captivity Of Evil Goat
zdroj , 17.4.2012



In Captivity Of Evil Goat

8.5.2012, 20.00h
Trenčín, Klub Lúč
www.facebook.com/events/320228258043641
www.trashinmrtecocots.blogspot.com



MIASMAL (Sweden)

Švédski barbari z Göteborg-u sformovaní z členov crustových kapiel Agrimonia a Martyrdöd. Táto kapela ponúka novú vlnu old school death metalu po vzore starej školy velikánov ako Entombed, Nihilist alebo Dismember. Mohutný a špinavý zvuk plný zla, šialenosti a temnoty! Na konte demo, 7'' EP a LP, americké turné s účasťou na festivaloch Chaos in Tejas alebo Maryland Death Feste, v očakávaní veľká doska, ktorú nevydá nik iný ako Agipunk!
www.miasmal.net
www.myspace.com/miasmalband

BETON (Zlovakia)

Tak ako minulý rok americkým Acephalix bude robiť support tomuto zlu ťažkotonážne crust komando z Bratislavy. Kapela za svoju éru prešla viacerými personálnymi zmenani a ich inšpirácia siaha takisto k severským kapelám! Demoličný metal crust obletel viackrát Európu, naposledy ničili Apeninský polostrov. Po demo nahrávkach vypľuli na svet výborné splitká s Čad (12'') a s legendou Besthöven (7''), čoskoro split so Skeleton (7''). United Horrors Of Beton!
www.facebook.com/betoncrust
www.myspace.com/betoncrust

ADACTA (Zlovakia)

Jedna z najznámejších kapiel na Slovensku svojho žánru. Na scéne sa pohybujú od roku 2000 a ich zbesilý crustopal premiešaný metalovými vyhrávkami a dravým nasadením ala Wolfbrigade sa právom zaraďuje medzi top, čo v našich končinách vzniklo. Po dvoch samostatných albumoch, na ktorých ste mohli počuť ženský vokál sa dočkali vinylovej premiéry na split 12'' LP spolu s kladensko-pražskými Jonestown!
www.facebook.com/adactaband
www.myspace.com/adacta
www.bandzone.cz/adacta

BARNEY GUMBLE (Zlovakia)

4 členné zoskupenie zo Serede poskladané z členov The Flame Still Burns a Blind Rättvisa. Rýchly a priamočiary hardcore/punk, ktorý sa nebojí do svojej tvorby zakomponovať reggae. Vo svojich textoch sa zameriavajú na každodenné problémy okolo nás, zvieracie práva, vojnu, cirkev, ale aj odľahčujúcu záľubu vo futbale. Chalani sa aktívne podieľajú na organizovaní hardcore punkového Ffud Festu.
www.facebook.com/BarneyGumbleHC
www.bandzone.cz/barneygumble
www.myspace.com/barneygumblehc



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits