č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Rockharz Festival 2012: Hatebreed / Rockhartz, Rock Harz alebo že by Harz Rock?
zdroj Rockharz Team, 26.4.2012



Rockharz Festival 2012

Amon Amarth, Blind Guardian, Hatebreed, Arch Enemy, Sepultura, Lacuna Coil, Asp, Paradise Lost, Oomph!, Epica, Deathstars, Pain, Knorkator, Morgoth, Emil Bulls, Tanzwut, Primordial, Paul Di'anno, Before The Dawn, Deadlock, Engel, Tyr, Coppelius, Moonsorrow, Betontod, Suidakra, Municipal Waste, The Ocean, Drone, Skyforger, Xiv Dark Centuries, Black Sun Aeon, Djerv, Malrun, De Profundis, Red Fang, Gernotshagen, The Other

12.-14.7., Ballenstedt (GER)
www.rockharz-festival.com



Je to zábavné, ale aj hrozivé, s akým množstvom rôznorodých verzií názvu nášho festivalu sa stretávame. Keď sme sa rozhodli pre meno nášho festivalu, nemohli sme predvídať, že o osem rokov neskôr získa pochybnú slávu nejaký Peter Hartz. Odteraz sa už pri písaní alebo vyslovovaní nedá pomýliť. Nech žije ROCKHARZ!

Je možné získať rozhnevaných Američanov pre Rockharz? Áno, je to možné! HATEBREED sú vyjadrením hnevu a protestu. Svoje jasné stanovisko vyjadrujú na svetových pódiách už od roku 1993. Rodený frontman Jamey Jasta, podporovaný dôraznými gitarovými riffmi, neustále rozpaľuje fanúšikov a nenecháva nikoho na pochybách: „Now Is The Time For Me To Rise To My Feet! „ Na demoličnej párty ROCKHARZ 2012 vítame HATEBREED!



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits