č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Skupinu Slayer privezie do Bratislavy 7 kamiónov a 3 autobusy!
zdroj Tomas Holetz / Skalar Entertainment, 4.5.2012



Thrash-metalová legenda a člen slávnej "Big four" - skupina Slayer prinesie na svoj bratislavský koncert plnohodnotnú šou, s ktorou toto leto vystúpia aj na najväčších európskych festivaloch. Sedem kamiónov s technikou sa postará o skvelý zvuk a svetlá, tri špeciálne upravené autobusy zasa prinesú členov kapely a obslužný personál. Koncert jednej z najslávnejších metalových kapiel histórie bude 11. júna v bratislavskej Aegon Arene (NTC). Vstupenky sa predávajú v sieti Eventim za 29 eur.

Slayer sa Slovákom predstavili už v roku 2008 na festivale Topfest. Svoju kariéru naštartovali počiatkom osemdesiatych rokov. Najneskôr v roku 1986 boli aj vďaka svojmu legendárnemu albumu Reign In Blood považovaní za jednu z najdôležitejších metalových kapiel všetkých čias. A sú ňou do dnešných dní. Ako súčasť takzvanej Veľkej thrashmetalovej štvorky (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) zažili zrejme najväčšiu slávu na prelome osemdesiatych a deväťdesiatych rokov. Okrem Reign In Blood práve nasledujúce dva albumy South Of Heaven a Seasons In The Abyss patria k zlatému fondu kapely a zaslúženej a najčastejšie využívanej kostre všetkých koncertných playlistov. Pomyselné výlety k prvým dvom doskách Show No Mercy a Hell Awaits spolu s výberom toho najlepšieho z prelomu deväťdesiatych a nultých rokov (najmä album God Hates Us All) sú vždy pomyselnou čerešničkou na torte, pričom kapela samozrejme nikdy nezabúda ani na svoje najaktuálnejšie počiny.

Koncert roka pre všetkých slovenských fanúšikov metalu však ponúkne viac. Ako hosť tu vystúpi azda najzaujímavejšia francúzska kapela súčasnosti a predstaví aj svoj dlho očakávaný nový album. Gojira a Slayer v Bratislave, spolu, v jeden večer. Slovenský koncert roka! Vstupenky sú v predaji v sieti Eventim a na www.eventim.sk za 29 eur.

Viac info:
www.slayer.net
www.gojira.com

Vstupenky:
www.eventim.sk/sk/vstupenky/slayer-gojira-bratislava-ntc-aegon-arena-115294/event.html



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits