č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

LAKE OF TEARS na DEVILSTONE OPEN AIR 2012
zdroj Vaidas Voronavicius, 8.5.2012



Lake Of Tears Skupina Lake Of Tears, všeobecne označovaná ako gothic / doom metalová, mala tendenciu používať vo svojom zvuku aj psychedelické, progresívne a v najnovšej tvorbe aj death metalové prvky. Zatiaľ posledný album "Illwill" z roku 2011 predstavuje ešte temnejší a intenzívnejší prístup, zobrazujúci trúchlivé témy v mrazivých, surových a znepokojujúcich metaforách.

Devilstone Open Air je najväčší letný festival extrémnej a alternatívnej hudby v Litve, ale aj v rámci pobaltských krajín. Je určený pre divákov rôzneho veku so záujmom sa o hudbu, kultúrnu turistiku a aktívny oddych v prírode. Rok 2012 zažije už štvrtý ročník. Headlinerom je tento rok skupina ANATHEMA z Veľkej Británie. Účasť potvrdili aj kapely ALCEST (F), KAMPFAR (N), WARBRINGER (USA), DEMONICAL spolu s ENFORCER (S), SCARAB (Egypt) a mnoho ďalších. Onedlho bude známy kompletný zoznam účinkujúcich.

Okrem vystúpení na pódiách sa návštevníci môžu zabaviť na šialených nočných párty, užiť si rôzne súťaže, jam session, športové turnaje. Devilstone Open Air ponúka jedinečný festivalový zážitok v prírodnom prostredí na brehu nádhernej rieky, len na skok od kultúrne bohatého a legendárneho mesta Anykščiai v Litve.

Lake Of Tears Lístky sú k dispozícii aj online na adrese: www.devilstone.net (možnosť veľkej zľavy pre skupiny zo zahraničia).

Potvrdené skupiny:

Anathema, Lake Of Tears, Alcest, Demonical, Scarab, Warbringer, Enforcer, Kampfar, Haken, Truckfighters, Paralytic, Wulture, Ossastorium, Lucifer, Inquisitor, Soundarcade, Honcho, Lucky Funeral, The Grand Astoria

www.devilstone.net
www.facebook.com/DevilstoneFestival



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits