č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Moonspell v Košiciach
zdroj Apocalypse Booking, 18.5.2012



MOONSPELL

4.6. 2012, Košice, Collosseum



Košice v júni po prvýkrát navštívi legenda gothic metalu - MOONSPELL z Portugalska, ktorá nedávno vydala nový album Alpha Noir. Slovenským fanúšikom predstaví nielen túto horúcu novinku, ale samozrejme aj skladby zo svojich legendárnych albumov Wolfheart alebo Irreligious. Moonspell tento rok oslavujú už neuveriteľné 20. výročie a počas tohto obdobia vydali už desať plnohodnotných albumov, aktuálny Alpha Noir je teda ich jubilejný. Takmer desať rokov majú Moonspell stabilnú zostavu, pričom traja z aktuálnych členov sú zakladateľmi kapely. Najvýraznejším z nich je bez pochýb charizmatický frontman so zamatovým hlasom, Fernando Ribeiro.

Na rozdiel od festivalových vystúpení, MOONSPELL v Košiciach majú odohrať plnohodnotný set, k čomu pripočítajte klubovú atmosféru a dostanete výnimočný zážitok pre všetkých fanúšikov tejto skvelej kapely, ktorý si nepochybne koncert dokonale vychutnajú! Ako predkapela sa predstaví výborná slovenská dark/doom metalová kapela DOOMAS. Vstupenky na tento koncert, ktorý sa uskutoční 4.6. 2012 v košickom klube Collosseum, je možné zakúpiť v predpredaji v sieti Ticketportal za 17 eur alebo priamo v klube za 15 eur.

moonspell.com
www.myspace.com/moonspell

VSTUP:
15 eur v klube
17 eur Ticketportal
19 eur na mieste



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits