č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Biohazard na Slovensku!
zdroj Daniel / TMB agency, 6.6.2012



Legenda, ktorá spojila zdanlivo nespojiteľné hudobné žánre ako metal, hardcore, punk a hip-hop, vznikla v roku 1987 v Brooklyne. V roku 1992 vydali pod hlavičkou Roadrunner Records album „Urban Discipline“, ktorý ich dostal do povedomia nielen v hardcorovej komunite. Videoklip ku skladbe „Punishment“ sa stal najhranejším v histórii metalovej relácie na MTV „Headbanger's Ball“. Počas svojho doterajšieho pôsobenia nahrali deväť štúdiových albumov, dva živé albumy a jednu kompiláciu s názvom „Tales From The B-Side. Odohrali stovky koncertov a festivalov ako Dynamo, Ozzfest alebo Pinkpop. V roku 2008 sa BIOHAZARD po dlhšej odmlke vrátili opäť na pódia a to v pôvodnej zostave Evan Seinfeld, Billy Graziadei, Danny Schuler a Bobby Hambel, aby si "oslávili" 20-te výročie kapely. Ich posledný album „Reborn In Defiance" dokazuje, že menšia pauza kapele prospela a nahrali album, ktorý „nakopáva zadky“!

Francúzi BENIGHTED sa zhostia úlohy predkapely a predvedú prečo sú jednou z najlepších metalových kapiel súčasnosti. To, že si ich samotná "mašina" MORBID ANGEL prizvala minulý rok na EU turné napovie, že sa nejedná iba o zaplnenie času čakaním na BIOHAZARD!

BIOHAZARD (HARDCORE, NY)
www.facebook.com/BiohazardDFL
www.biohazard.com
www.youtube.com/biohazarddflvideo
www.11345.com/by-band/biohazard.html

BENIGHTED (METAL, FRA)
www.facebook.com/pages/Benighted-official/102125209845927
www.myspace.com/brutalbenighted

www.facebook.com/events/120127218118608/?ref=ts

INFO O PREDPREDAJI: predpredaj.tmb@gmail.com alebo v klube Collosseum (Vrátna 70, Košice)



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits