č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Zverejnený termín zahájenia predaja lístkov na 70000TONS OF METAL!
zdroj Ultimate Music Cruises, 8.7.2012



Tretí ročník 70000TONS OF METAL, najväčšieho plávajúceho heavy metalového festivalu na svete, zaháji predaj lístkov v utorok, 10. 07. 2012 o 12:00 hodine východného času.

Ste pripravení na 3. kolo originálu, najväčší výlet života? Predstavte si začiatok roka v tomto duchu. V januári 2013, 40 heavy metalových skupín a 2000 fanúšikov z celého svete opäť vyrazí do Karibiku a na 5 dní a 4 noci obsadia luxusnú výletnú loď Majesty of the Seas.

Nenechajte sa napáliť, toto nie je jedna z tých plavieb, na ktorej sa o loď delíte s bežnými hosťami... a nedajte sa odradiť imitátormi! Na rozdiel od iných sme odstránili sedačky v divadle, veď kto by chcel na metalovej show sedieť? Toto je 70000TONS OF METAL, najväčší plávajúci heavy metalový festival na svete s najväčším Open Air Stage aký kedy brázdil otvorené more. Užite si neobmedzený festivalový prístup na všetky vystúpenia na palube, Open Mic Nights, clinics, work-shops, Metal Karaoke, bary ktoré nemajú záverečnú. Dva celé dni na mori. Deň slnka a zábavy na nádhernom karibskom ostrove. Možnosť pokecať si s účinkujúcimi v rámci tohoto pre fanúšikov ústretového scenára, ktorý nemá konkurenciu. Je to ako keby mal každý vstupku do backstage!

Z celkového počtu 40 účinkujúcich poznáme 12:
Anacrusis, Die Apokalyptischen Reiter, Doro, Ensiferum Helstar, Immolation, In Flames,Lacuna Coil, Nile, Sabaton, Subway To Sally, Turisas

70000TONS OF METAL, najväčší plávajúci heavy metalový festival na svete vypláva v pondelok, 28. januára 2013 na palube Majesty of the Seas z Miami, FL a nevráti Vás do reálneho sveta až do piatka, 1. februára 2013.

Zostáva teda iba jediná otázka: Kde bude cieľový prístav? Budete musieť ešte chvíľku tipovať, takže sa to zatiaľ nedozviete... ale už ČOSKORO!

Ceny lístkov začínajú na 666 USD plus 299 USD dane a poplatky za osobu. V cene sú zahrnutá zábava na celej palube, nealkoholické a nesýtené nápoje, všetky druhy jedla v jedálňach, väčšina reštaurácií na palube a dokonca 24 hodinová služba na izbách!

Na čo čakáte? Po tomto výlete možno budete potrebovať ešte jednu dovolenku. Viac informácií na www.70000tons.com.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits