č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Premiéra videoklipu zvolenčanov Mäso
zdroj Stanislav "Stillborn" Černák, 17.7.2012



Zvolenská formácia MÄSO si počas posledných dní a týždňov poriadne zamakala. Dôvodom boli práce na prvom oficiálnom profesionálnom videoklipe ku skladbe „Veľký tresk“, ktorý bol do sveta vypustený exkluzívne prostredníctvom servera Valhalla.sk.

„Videoklip sa natáčal dva dni. Zhotovilo sa množstvo záberov v našej skúšobni, ktorá sa zmenila na nepoznanie. Potom nasledovalo niekoľko týždňov strihania, produkcie a postprodukcie,“ povedal Mayo a pokračoval, „chystáme nový materiál a toto je prvý zo série viacerých klipov, ktoré plánujeme v budúcnosti natočiť na ďalšie nové skladby.“

Kapela si vybrala práve náš server Valhalla.sk, kde si videoklip môžete pozrieť v exkluzívnej premiére. Trio hudobníkov zároveň pracuje na pokračovateľovi albumu „Súkromný život bohov“ z roku 2009. „Hotových máme zatiaľ sedem skladieb, momentálne finišujeme s coverom skladby „Of Life and Death“ na tribute album TESTIMONY, ktorý by mal vyjsť v priebehu októbra,“ dodal Mayo.

Okrem klipu ponúkajú „Mäsiari“ aj nové tričká, ktoré si môžete objednať prostredníctvom mailu (mayomaso@gmail.com), prípadne priamo v predajni Total Music vo Zvolene.

bandzone.cz/maso



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits