č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

BelUSA fest vol.6 (krst CD belušskej kapely SUBURBAN TERRORIST)
zdroj To2my / Suburban Terrorist, 24.9.2012



A je to opäť tu. Po takmer roku a pol sa budú otriasať základy budov v okolí kultúrneho domu v Beluši. Sme nesmierne radi, že sa akcia opäť vracia na toto miesto. Májové zrušenie koncertu nás veľmi mrzelo, ale tak aspoň, že hokej dopadol na výbornú, pretože to bol hlavný dôvod presunutia na tento termín.

Šieste pokračovanie BelUSA fest sa bude konať dňa 13.10.2012 so začiatkom o 16:30 hod. Počas koncertu prebehne krst CD domácej death metalovej kapely SUBURBAN TERRORIST s názvom CUT-THROAT FROM THE WORLD OF OBSESSION. O vydanie sa postaralo slovenské vydavateľstvo Gothoom productions. CD uzrelo svetlo sveta v marci tohto roku. Viac ako 30 min valivého death metalu vymasíruje vaše sluchovody do sýtosti. Pestrá zmes brutality a intenzity, to všetko nájdete na tomto kotúči tejto štvorky, ktorá brázdi pódiá od roku 2001. O mix a mastering sa postarala známa dvojka, bratia Slawek & Wojtek Wieslawski z poľského štúdia Hertz (Behemoth, Vader, Decapitated). CD je dostupné v klasickom formáte, a taktiež ako digipack. V predaji sú aj tričká a mikiny. Finančne podporili toto CD dve belušské firmy, aj vďaka ktorým sa podarilo toto CD zrealizovať. Poďakovanie patrí spoločnosti Baltyre, s.r.o. a Trendy nábytok - zákazková výroba.

Okrem Suburban Terrorist sa na pódium predstaví ako hlavná kapela, zástupcovia českej metalovej elity Torharry z Hronova, ktorí pôsobia na scéne neuveriteľných 21 rokov. Kapela vydala 7 CD, 5 videoklipov a má za sebou stovky koncertov po celej ČR a mnohých európskych krajinách. V roku 2007 absolvovali Brazílske turné.

Ďalej na koncerte vystúpia: Dead Space z Varšavy (PL), Mentally Corrupted z Jalubí (ČR), Pofryria z Považskej Bystrice, Cells z Nesluše, Human Humus z Popradu a Revenge Division z Považskej Bystrice. Pôjde o rôzne štýly metalu. Každý fanúšik ťažkého kovu si príde na svoje.

Nezabudnite, BelUSA fest vol.6. sa koná v sobotu 13.10.2012 v KD Beluša. Vstupné je 5€ a začiatok koncertu je stanovený na 16:30. Nepremeškajte začiatok, začíname pekne z ostra. Tešíme sa na vašu účasť.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits