č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Dying Fetus + Job For A Cowboy + Revocation
zdroj Cenda Kadlec / Obscure promotion, 1.10.2012



DYING FETUS / USA
"From Womb to Waste" clip

JOB FOR A COWBOY / USA
"Tarnished Gluttony" clip

REVOCATION / USA
"No Funeral" clip

CEREBRAL BORE / UK
"Maniacal Miscreation" clip

Nedele 07.10.2012 - Praha - Hoodoo, Korunni 106
Start: 19:00



Dying Fetus Po prelomu tisicileti se s deskami ‚Stop at Nothing‘ a ‚War of Attrition‘ zdalo, ze DYING FETUS dochazi dech, na coz tvurci mozek kapely John Gallagher zareagoval, hokejovou analogii receno, stahnutim sestavy na tri petky, kdyz zuzil sestavu na pouhe tri cleny, a jako novou akvizici za bici soustavu povolal na svoje kvality neznameho Treye Williamse. Tato „usporna opatreni“ obratem vratila DYING FETUS ztraceny smrnc a v roce 2009 s albem ‚Descend into Depravity‘ opet neurvale vtrhli na vedouci pozice brutal death metaloveho besneni, ktere od te doby obhajuji neunavnym koncertovanim na tour a festivalech. Letosni deska ‚Reign Supreme‘ jenom podtrhla znovu nabytou formu techto marylandskych pionyru miseni brutalnich slamu a devastujicich sypacek s kytarovou ekvilibristikou a vyslouzila jim oslavne recenze a misto v cele dalsich tour.

Job For A Cowboy Starsi fanousci v Evrope povazuji za neprekonanou zejmena druhou desku ‚Killing on Adrenaline‘, nicmene za morem jsou DYING FETUS citovani zejmena jako inspiracni zdroj vsech modernich tech death/deathcore kapel, a proto byla do prestizni sine slavy magazinu Decibel uvedena deska ‚Destroy The Opposition‘ s riffoarem plnym hardcoroveho groovu. To zaroven vysvetluje ucast DYING FETUS na snurach jako Bonecrusher a jejich caste vystupovani se soucasnymi popularnimi deathcore spolky. DYING FETUS ovsem na vsech koncertech jasne dokazuji, ze pouzivani breakdownu a behacek by je mohli s prehledem vyucovat. Nenechte si ujit DYING FETUS na vrcholu sil a hracskych dovednosti!

Revocation JOB FOR A COWBOY patri k zastupu kapel, ktere vdeci za svoji existenci stejnou merou DYING FETUS jako kdysi mocnemu fenomenu myspace. A ackoliv zacinali jako nicim vyjimecny deathcore, dosahli nevidane popularity a bleskove smlouvy s major labelem Metal Blade records. Kapela ovsem nezustala preslapovat na miste a postupnym zranim se na svoji letosni v diskografii jiz treti desce ‚Demonocracy‘ priblizili ciste death metalovemu vyzneni a urcite se jedna o jejich zdaleka nejvyspelejsi material.

Americkou soupisku doplnuji zastupci technickeho death/thrashe REVOCATION ze staje Relapse records, a o uplny uvod se postaraji zastupci britskych ostrovu a labelu Earache, CEREBRAL BORE, kteri se svym pojeti brutal death metalu se zpevackou v cele zaujali na tuzemskem Obscene Extreme festivalu.

Cerebral Bore Koncert kapel DYING FETUS, JOB FOR A COWBOY, REVOCATION a CEREBRAL BORE se skutecni sedmeho rijna v prazskem HooDoo. Zacatek je planovan na osmou hodinu, dvere klubu se otevrou o hodinu drive. Vstupenky jsou k dostáni ve vsech beznych predprodejnich sitich.

Vice info na www.obscure.cz.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits