č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Bleed From Within + Bury Tomorrow + Crossfaith v Brně
zdroj Cenda Kadlec / Obscure promotion, 13.10.2012



BLEED FROM WITHIN (Scotland)
"Last of Our Kind" clip

BURY TOMORROW (United Kingdom)
"An Honourable Reign" clip

CROSSFAITH (Japan)
"Monolith" clip

Pondeli 15.10.2012 - Brno - Melodka, Kounicova 20/22
Start: 19:00 Vstupne: 350.-Kc (pouze na miste)
www.melodka.cz



Bleed From Within 15. rijna se v proverenem klubu Melodka kona dalsi koncert kapel, ktere do Brna nejezdi zrovna kazdy den. Tentokrat se jedna o metalcorovou extratridu zejmena v podobe BLEED FROM WITHIN ze skotskeho Glasgow. Tato mlada parta ve sve tvorbe misi agresivni metalcore s melodickým death metalem a obě její desky ‚Humanity‘ a ‚Empire‘ výrazně vyčnívají v žánru, jinak často oznacovanem za genericky a repetitivni a vyslouzili ji smlouvu s velkymi hraci Century Media Records. Pres svuj relativne nizky vek za sebou maji BLEED FROM WITHIN napr. dva miliony shlednuti klipu k singlu „Servants of Divinity“ na Youtube, nekolik vlastnich snur, spoustu zkusenosti z turne s nejtezsimi vahami zanru jako Suicide Silence, After The Burial, Caliban nebo Soilwork a Bury Tomorrow uspesnou show na festivalu Brutal Assault, kde se letos predstavili již podruhe.

I druha kapela na soupisce vecera pochazi ze Spojeneho kralovstvi a dela na scene poradny vitr. BURY TOMORROW pusobi proti stezi rozeznatelnym zanrovym souputnikum z Ameriky jako zjeveni, protoze narozdil od nich pouziva, zejmena co se melodiky tyce, opravdu osobite vyrazove prostredky a zpevak Jason Cameron se objede bez pomoci autotune. Doporuceno fanouskum dalsich skvelych britskych kapel jako While She Sleeps, Exit Ten nebo Architects, se kterymi vsemi odehrali BURY TOMORROW nejeden koncert.

Crossfaith Vecer odstartuji japonsti CROSSFAITH, pohybujici se na hranici metalcoru a hardcoru, avsak se silnym zastoupenim chytlavych elektronickych efektu. CROSSFAITH jsou v Japonsku silne popularni a zahrali si uz s kapelami jako Machine Head, Hatebreed, Bleeding Though, August Burns Red nebo Asking Alexandria.

Dvere klubu se otevrou verejnosti v 19:00, prvni kapela odstartuje zhruba pulhodinu pote. Vstupenky v cene 350,- Kc budou k dostani pouze na miste. Blizsi informace na webu www.obscure.cz.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits