č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Architects + Heights v Praze
zdroj Cenda Kadlec / Obscure promotion, 20.10.2012



Architects (UK), Heights (UK) + support CZ

Pondeli 22.10.2012 - Praha - Nova Chmelnice, Konevova 219
Start: 19:00



Architects ARCHITECTS, nejblystivejsi ozdoba britske moderni metalove koruny, jsou na presycene a pomerne genericke metalcorove scene jiz urcitou zarukou vysoke kvality a nadstandardnich zazitku. V pravidelnych intervalech koncertuji, vydavaji desky bez upadku urovne noveho materialu, a to i pres velkou pristupnost zatim posledni desky The Here and Now, coz je pro vetsinu jejich zanrovych souputniku kamenem urazu. The Here and Now totiz klade duraz zejmena melodicke plochy a emotivni pristup, zatimco jeste na Hollow Crown ARCHITECTS byli stale verni svemu rukopisu z Ruin ci Nightmares, kde sikovne balancovali na hranici techniky, udernosti a pro svuj vlastni styl klicovych prvku, totiz mathcorovych chapadlech The Dillinger Escape Plan, tlaku a intenzite Meshuggah a hardcore primosti a udernosti Converge, misty az s prvky kanadskeho death metaloveho riffovani ala Cryptopsy. I na soucasne desce jsou vsak ARCHITECTS velice zivelni, coz je pro jejich tvorbu typicke a hudebnich napadu maji stale dost, i kdyz pomer hudebnich zanru uz neni v takove rovnovaze, jako pri pohledu na jejich minule desky.

Heights Bohuzel pro prazsky koncert a vsechny ceske fanousky, ze sestavy na posledni chvili necekane vypadli puvodne avizovani WHILE SHE SLEEPS. Duvodem je koncertni nabidka z Anglie, kde dostali moznost zahrat si na prestiznim koncertu po boku Bullet For My Valentine nebo Bring Me The Horizon. Kapela se svym ceskym fanouskum prostrednictvim managementu omlouva a slibuje brzkou nahradu v podobe koncertu nebo ucasti na nekterem festivalu.

Spolecne s Architects se dale predstavi post-hardcorovi Britove HEIGHTS a ceska kapela, jejiz jmeno zatim nebylo potvrzeno.

Vstupenky na koncert jsou stale ve vsech beznych predprodejich a budou i na miste. Koncert byl jiz drive presunut z klubu HooDoo do klubu NOVA CHMELNICE (www.novachmelnice.cz).

Vice informaci na www.obscure.cz.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits