č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Turné Balkans Blast Beat Crusher MMXIII na jedinej zastávke na Slovensku
zdroj riso, 1.2.2013



4.april 2013 19:00 Vstup: 5€
Klub ´84, Žiar nad Hronom

ATTACK OF THE MAD AXEMAN (Hamburg, Nemecko) - grindcore
WOJCZECH (Rostock, Nemecko) - grindcore
ALEA IACTA EST - (Galanta) - grindcore
GORDON SHUMWAY (Banská Bystrica) - grindcore



V rámci juhoeurópskeho turné BALKANS BLAST BEAT CRUSHER MMXIII sa na jedinej zastávke na Slovensku predstavia 2 nemecké grindcore kapely, ktoré predvedú surovú šou plnú blast beatov, neľudských vokálov, drvivých bassov a hrubých gitár práve v Žiari nad Hronom v novom rozbiehajúcom sa undergroundovom klube '84!!! K turné vychádza spoločný singel na RSR.

ATTACK OF THE MAD AXEMAN (Hamburg) – zverský grindcore starej školy v zostave korytnačka - vokál, trúd - basa, veverička - gitara1, sova - gitara2, slimák - bicie sa pokúsia zdevastovať ľudskú rasu a dokážu, že človek nie je pánom tvorstva. Na konte 3 dlhohrajúce platne, jedna krátko hrajúca a jedna spoločná krátko hrajúca s The Makai. Miluj zvieratá, nenáviď fašizmus!

www.animalgrind.org

WOJCZECH (Rostock) – grindcoregrindcoregrindcore, koncertne najaktívnejšia európska grindcore kapela, čo dokazuje aj fakt, že sa v ZH ukáže po 3 krát a na Slovensku už odohrala nespočetné množstvo koncertov od Spišskej Novej Vsi, cez Handlovú (spolu s Moja Reč hahaha), Žilinu, Bratislavu atď. Ak nepoznáš si ignorant!

wojczech.bandcamp.com

ALEA IACTA EST (Galanta) – surový grindcore s jemným zápachom crustu spievaný v maďarčine. Po vynikajúcom split 7“ep so španielmi RAS pripravujú 4 way split lp s Barney Gamble a dvomi fínskymi prasopalmi , split 7“ep s Controlled Existence a ešte jedno prekvapenie. Egészségére!

bandzone.cz/aleaiactaest

GORDON SHUMWAY (Banská Bystrica) – sociálno-politický anarcho grindcore s bubeníkom zo spiaznenej Paskudy s debutovým demom vonku a pripravovaným novým materiálom. Legalize it!

bandzone.cz/gordonshamway



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits