č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Koncert Coal Chamber + Askin Alexandria + Veil Of Maya
zdroj Cenda Kadlec / Obscure promotion, 24.6.2013



Coal Chamber (USA)
Asking Alexandria (UK)
Veil Of Maya (USA)
Scarred By Beauty (DENMARK)

Pondeli 24.06.2013 - Bratislava - Majestic Music Club, Karpatska 2
Start: 18:30



Pondeli 24/06 je datem, ktery by si do sveho diare meli poznamenat vsechny generace holdujici energicke a tvrdsi hudbe, nebot v bratislavskem klubu Majestic dojde k unikatnimu protknuti hned tri nezavislych turne, diky nemuz se na jednom podiu objevi kapely COAL CHAMBER, ASKING ALEXANDRIA, VEIL OF MAYA a SCARRED BY BEAUTY.

Sen mnoha fanousku se stava realitou. Vstupenky na tuto hudebni udalost jsou k dostani v siti Ticketportal nebo primo v klubu Majestic. Koncert začne již v 18:30 otevrenim klubu a nasledovat bude prvni z kapel. Vice informaci poskytne web poradajici agentury www.obscure.cz.

COAL CHAMBER je jmeno, jez neni nutne predstavovat vsem vyznavacum hudebniho stylu oznacovaneho jako nu-metal. Prave tato kapela je povazovana ze hlavniho prukopnika daneho stylu a na jejich vehlasu nic nezmenil ani jeji rozpad v roce 2003, ktery byl ukoncen reunionem v roce 2011. COAL CHAMBER v cele s frontmanem Dezem Farfarou, znamym take z kapely Devildriver, kralovali zejmena v devadesatych letech, kdy jim vysla zasadni alba jako „Coal Chamber“ nebo „Chamber Music“. Kapela v tech letech koncertovala jako headliner na rade svetovych tour nebo v ramci monster podniku jako jsou Ozzfest aj.

V soucasnosti se tak tehdejsim, ale soucasnym mladym fanouskum, naskyta skvela sance znovu privitat legendu zanru na koncertnich podiich, konkretne 24.6. v Bratislave.

Spojeni COAL CHAMBER a ASKING ALEXANDRIA muze pro nekoho vyznivat dosti extravagantne, ale opak je pravdou. Obe kapely spojuje zivelna a energicka hudba, ktera vynika predevsim pri zivych vystoupenich. Anglicti mladici ASKING ALEXANDRIA jsou vzyvanou modlou pro vsechny vyznavace hudebniho stylo metalcore, spojujici v sobe tvrde metalove a tradicni hardcoreove prvky. Jejich evropske turne se odehrava prevazne ve vyprodanych halach a ASKING ALEXANDRIA behem krátke doby vyrostli do pozice nefalsovanych stars. Na konte maji nyni tri radove desky, z nichz ta posledni „From Death to Destiny“ vysla v tomto roce.

Jako dalsi se predstavi americka kapela VEIL OF MAYA, ktera je jednim z hlavnich predstavitelu technicky podaneho death metalu. Jejich hracska vytribenost, stejne tak schopnost napsat chytlave skladby, je vyjimecna. Presvedcuji o tom i na svem poslednim albu nazvanem „Eclipse“.

Cely vecer pak otevre svym setem danska hardcorova uderka SCARRED BY BEAUTY, ktera by mela oslovit predevsim fanousky ASKING ALEXANDRIA.

Vice informaci na www.obscure.cz nebo www.majestic.sk.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits