č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Skupina Dilemma hľadá filmárov a chystá vlastné jesenné turné
zdroj rado mešša / pro:messa, 2.8.2013



Skupinu DILEMMA tvoria špičkoví muzikanti: Juraj Tatár, Marcel Buntaj a Martin Gašpar, (známi z mnohých hudobných projektov), Matej Morávek - talentovaný mladý český gitarista (dvorný gitarista českej legendy Vlasty Redla) a Ján Spišák - spevák, autor piesní, ktorý sa okrem občasnej spolupráce na iných projektoch hudobne venuje výhradne Dilemme, s ktorou okrem slovenskej a českej scény pôsobil aj v Belgicku.

Po vydani tretieho albumu Low Profile Scream (október 2012, Hevhetia) absolvovali v tomto roku takmer 40 koncertov v rámci turné s Horkýže Slíže v ČR a SR, ktoré videlo asi 100.000 divákov.

Teraz sa DILEMMA pripravuje na svoje vlastné jesenné turné v mesiacoch september a október. Po jesennej šnúre v slovenských mestách bude nasledovať na jar 2014 česká časť turné.

Stále trvá súťaž pre mladých umelcov o najlepší videoklip: “VIDEO ZA 2000”.

Súťaže sa môže zúčastniť každý, kto na jednu z piesní z nového albumu Low Profile Scream podľa vlastného výberu pošle video, ktoré sám natočí a pošle kapele. Členovia kapely vyberú najlepšie videá do finále, v ktorom budú o priazeň divákov bojovať tri týždne. Víťaznym videom bude to, ktoré bude mať na YouTube najviac like-ov, a jeho tvorca získa cenu 2.000,- Eur.

Súťaž nie je vekovo, odborne ani technicky obmedzená a dáva šancu zviditeľniť sa aj začínajúcim umelcom, ktorí nedisponujú špičkovou technikou alebo skúsenosťami, ale majú dostatočnú kreativitu a chuť pobiť sa o atraktívnu výhru. Touto formou chce DILEMMA dať priestor novým umelcom.

”Stále je v nás tá zvedavosť, koľko šikovných ľudí, ktorí sú schopní vytvoriť niečo naozaj originálne a jedinečné je okolo nás skrytých. Touto súťažou im chceme otvoriť dvere a hodiť rukavicu. Bude veľmi zaujímavé sledovať, kto a ako sa s tým popasuje. Výzva je jasná, pravidlá i výhra tiež, je tu teda priestor pre kohokoľvek, kto sa chce naozaj realizovať. Možno stačí natočiť niečo ozaj zaujímavé na telefón a vhodne to spojiť s našou muzikou a malý zázrak bude na svete.” objasňuje frontman skupiny Ján Spišák.

Po úspešnom a hlavne kontroverznom videoklipe “OH NO”, ktorý má na svedomí skúsený režisér Martin Hudák, oslovuje DILEMMA prakticky kohokoľvek, kto sa na to cíti, aby stál za jej ďalším videoklipom. Navyše Dilemma pri svojich vystúpeniach využíva i videoprojekciu, preto finálové kúsky budú mať okrem svojho virtuálneho života na internete aj významné uplatnenie aj na koncertoch.

Termín uzávierky súťaže "VIDEO ZA 2000€" je 30.september 2013.
Súťažné videá budú zverejnené 5.10.2013 a na základe hlasovania (like-ov) bude 31.10.2013 známy víťaz.
Jednoduché a transparentné pravidlá súťaže nájdete na
www.dilemma.sk/sutaz * fb.com/dilemma.sk

Link na klip Oh No:
www.youtube.com/watch?v=bF26kWiUjbU



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits