č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Koncert The Agonist, Threat Signal, Arsis, Dawn Heist, Grandexit v Bratislave
zdroj Cenda Kadlec / Obscure promotion, 9.10.2013



The Agonist The Agonist (CANADA)
Threat Signal (CANADA)
Arsis (USA)
Dawn Heist (AUSTRALIA)
Grandexit (SWEDEN)

14.10.2013 - BRATISLAVA - Randal klub - Karpatska 2
Zacatek: 19:00 hod. Vstupne Ticketportal: 16,-Eur / 20,-Eur (na miste)



Threat Signal V ramci sveho evropskeho turne zavitaji na Slovensko poprve v historii v pozici headlinera kanadsti metalovi experimentatori THE AGONIST doprovazeni dalsimi krajany, moderni death metalovou smeckou THREAT SIGNAL. V roli predskupin se predstavi nemene zajimave spolky v cele s americkymi death coristy ARSIS , doprovazenymi australany DAWN HEIST a svedskou deathmetalovou mlatickou GRANDEXIT.

THE AGONIST jsou mlada kanadska metalova kapela z Montrealu (Quebec) zalozena v roce 2004 kytaristou Danny Marino, basiskytaristou Chrisem Kellsem a zpevackou Alissou White-Gluz, ktera pouziva jakoko charakteristicky znak skupiny jak growlig, tak i ciste vokaly. Zajimavosti urcite bude, ze puvabna zpevacka se do sirsiho podvedomi dostala i jako ucastnice souteze “Canadian Idol„ (Obdoba nasi „Superstar„). Arsis Puvodne znamy jako The Tempest, kapela prijala jejich aktualni jmeno po podpisu s Century Media v roce 2007. K dnesnimu dni THE AGONIST vydali tri studiova alba, treti - "Prisoners" - bylo vydano 04.6.2012. THE AGONIST se cile oddavaji i intenzivnimu koncertovani, diky cemuz se predstavili od dob prvniho alba 2007 po boku takovych es jako Arsonists Get All The Girls, Epica, Faceless, Chelsea Grin, Kamelot, Visions of Atlantis a mnoho dalsich.... Temata pisni "se casto toci kolem moralnich otazek, jako jsou prava zvirat, spolecenskych dilemat a stavu sveta nakolik je vegan straight edge zpevacka i aktivistkou za prava zvirat a uzkou spolupracovnici PETA ....

Dawn Heist THREAT SIGNAL jsou kanadska melodic death metalova kapela pochazejici od mesta Hamilton. Nicmene, jini clenove skupiny pochazeji z jinych casti provincie Ontario. Threat Signal vznikla v lete roku 2003, vydali tri sudiova alba (Nuclear Blast records, Lifeforce records) a cestovali s kapelami jako Soilwork, Children of Bodom, Protest The Hero, All That Remains, Epica a Darkest Hour. Frontman fenomenalni bubenik Raymond Herera a kytarista Christian Olde Wolbers.skupiny Jon Howard je mimo jine i clenem skupiny ARKAEA v jejiz radach pusobi odpadlici FEAR FACTORY.

Grandexit ARSIS je americky technicky melodicky death metal. Kapela vznikla ve Virginia Beach, Virginia, zalozena v roce 2000. Kapela je v soucasne dobe podepsana u Nuclear Blast. Na svem konte maji 5 vynikajicich alb toho nejtechnictejsiho death metalu a za sebou bezpocet turne po boku NAPALM DEATH, ALL THAT REMAINS, MISERY INDEX, NECROPHAGIST a dalsich.

V roli predskupin se navstevnici koncertu se mohou tesit na energicka vystoupeni v podani australske groove metalove masiny DAWN HEIST a svedskych death metalovych veteranu GRANDEXIT ....



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits