č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Powerwolf zahrá v Bratislave
zdroj Tomas Holetz / Octopus Promotion, 7.2.2014



BRATISLAVA – Jedna z najzaujímavejších metalových kapiel súčasnosti – POWERWOLF – zavíta v rámci svojho letného turné aj ku nám. Nemecká skupina vystúpi 30. mája v bratislavskom klube MMC. Vstupenky po 23,- eur sa predávajú v sieti Ticketportal.

Päťčlenná power-metalová partia vznikla v roku 2003 v meste Saarbrücken. Preslávila sa nielen temnými témami pretavenými do hudobných nápadov, ale aj originálnou vizuálnou šou. Frontman Attila Dorn, absolvent operného spevu na hudobnej akadémii v Bukurešti, vystupuje s charakteristicky pomaľovanou tvárou a pri koncertoch využíva množstvo rekvizít a kulís. Charakteristickou črtou Powerwolf sú temné témy čerpajúce inšpiráciu v pradávnych príbehoch o vampíroch a vlkodlakoch, ale aj v mýtoch a legendách z regiónu Transylvánie.

Powerwolf majú na konte 5 radových albumov a jednu live nahrávku. Patria pod krídla rešpektovaného vydavateľstva Metal Blade Records, ktoré zastrešuje aj velikánov ako Amon Amarth, King Diamond, Cannibal Corpse, Behemoth či Six Feet Under. Vstupenky na zaujímavú šou sa predávajú v sieti Ticketportal.

Viac info: www.facebook.com/octopuspromotion

Pripravované podujatia Octopus promotion:

WITHIN TEMPTATION
12. marec 2014, Incheba Expo Arena, Bratislava
Vstupenky: 32 € / www.ticketportal.sk/event.aspx?id=61022

AMORPHIS
21. marec 2014, Majestic Music Club, Bratislava
Vstupenky: 22 € / www.ticketportal.sk/event.aspx?id=16157

POWERWOLF
30. máj 2014, Majestic Music Club, Bratislava
Vstupenky: 23 € / www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=19194



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits