č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Hiraxov RAMCHAT hlási vinylové EP Mor ho!, nový klip Posledný Pohan a chystané CD Karpaty
zdroj Hirax / Ramchat, 7.5.2014



Hiraxov pagan metalový RAMCHAT pracuje na grafike a výrobe vinylového EP-ka Mor ho!. A strana bude obsahovať pieseň Mor ho!, B strana song Posledný Pohan. Vinylové EP-ka vyjdu v megaobmedzenej raritnej sérii 20 kusov. Sledujte teda FB stránku kapely, tam bude uverejnená linka do HIRAX Shopu, keď budú EPka na spadnutie (plánovaný termín je koniec mája).

Slovenský pohanský RAMCHAT uverejnil aj ich prvý oficiálny klip k piesni Posledný Pohan. Realizácie sa zhostil Tomáš Telepak a točil sa na dvoch slovenských hradoch a to na Kapušanskom a Plavečskom. Klip si môžete pozrieť tu: youtu.be/7rW5MaPHGTw.

RAMCHAT tvrdo cvičí na štyroch nových piesňach na chystané druhé mini CD Karpaty, 9. mája totiž vstúpi do moravského štúdia Shaark. Piesne nesú tieto pracovné názvy: Karpaty, Žalm, V ríši vlkov a Večné Jarilo, živ nás. Ako sa vyjadril irax: Nevieme sa dočkať, kedy ich zverejníme. Pri nahrávaní chceme docieliť, aby nahrávka znela čo najviac tak, ako na našich koncertoch. Nečakajte teda žiadne klávesy, husle, čarango či iné hosťujúce nástroje. Dokonca prvýkrát zvažujeme, že pri nahrávaní bude v jednej strane Viťov gitarový zvuk a v druhej môj zvuk. Chceme kráčať k čo najväčšej prirodzenosti a čistej kapelnej energii. Buďte teda v spojení...

RAMCHAT
Facebook: www.facebook.com/ramchatband
Bandzone: www.bandzone.cz/ramchat
Mail: hirax@hirax.sk
Merchandise RAMCHAT: HIRAX Shop, www.hiraxshop.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits