č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Martinská kapela Editor sa po dlhšej pauze vracia na koncertné pódia
zdroj Milan “Doctor” Jakubík / Editor, 8.5.2014



Martinská kapela EDITOR, ktorá čoskoro oslávi 26. výročie svojho vzniku a ktorá svojho času patrila medzi priekopníkov thrash metalu na Slovensku sa rozhodla po dlhšej pauze vrátiť na koncertné pódia. A vracia sa v zostave z obdobia silných albumov ZERO OPTION /1996/ a GAME OVER /2001/. Stano Stanley Pastucha-basa, Peter Prošek-bicie, Milan Doctor Jakubík-spev len gitaristu Pavla Hiraxa Baričáka, ktorý je momentálne vyťažený vo svojej novej skupine Ramchat nahradil nový člen Emil Varsík.

Podľa vyjadrenia speváka Doctora nejde o žiadny spomienkový návrat, kapela chystá nové piesne na nový album a v jeseni sa chce predstaviť aj na klubových koncertoch. Doctor: "Nechceme robiť žiadny revival a aj keď nepotešíme niektorých fanúšikov nekoná sa žiadny comeback v štýle akým sa Editor prezentoval v poslednom období. Nechystáme žiadne experimenty, vrátili sme sa k svojim koreňom a ideme hrať poctivý thrash a hardcore. Do playlistu zaradíme samozrejme aj staršie piesne, ale nebude ich veľa a budú to naozaj len veci zo staršieho obdobia. Fanúšikovia starého Editoru sa majú na čo tešiť. Editor is back!„

Všetky novinky z diania v kapele sa fanúšikovia dozvedia na našom profile na Facebooku www.facebook.com/kapelaeditor.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits