č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Antitrend & Bizarre Leprous Fest III.
autor: Tomáš, 5.6.2007



16.6.2007 (sobota)
BIZARRE LEPROUS / ANTITREND open air fest no.3
MUCOPUS (USA), SICKBAG (FRA), INGROWING, PIGSTY, MINCING FURY AND GUTTURAL CLAMOUR OF QUEER DECAY, JIG-AI, SPLATTERED MERMAIDS (SWE), POPPY SEED GRINDER, DEFORMED (PL), NAPALM ENTCHEN (GER), DIFTERY (SK), MIVEDANTAL a plno dalších!
Zabčice u Brna (CZ)
antitrend@centrum.cz, www.bizarreleprous.cz



Tento článok má byť propagáciou akcie, ktorá si už tretím rokom nachádza svoje miesto v kalendári zvrátených indivíduí z celého Československa. Má to byť tiež varovný signál pre všetkých milovníkov extrémov, že obdobné akcie nie sú samozrejmosťou a že monopol Obscene Extreme nie je vytúženým ideálom (pozn. Play Fast Or Don´t Festival je v tomto kontexte vynechaný kvôli odlišnej hudobnej koncepcii). Takže čo šéfkuchári Poláček (Bizarre Leprous Production) a Reef (Mincing Fury, Incipitum,...) pripravili pre tento ročník?

Vrcholom festivalu bude francúzska kavaléria Sickbag, ktorá minulým rokom zažiarila na Obscene Extreme Feste (report 1.+2.deň, 3.deň, fotoreport 1.deň, 2.deň, 3.deň) a demontovala nejedno pódium na ceste poľsko-slovensko-maďarskej. V súčasnej dobe pripravujú Sickbag nový album "Destructure and Disgrace", ktorý dúfajme nadviaže na kvality premiérového "Bushido Codex" (recenzia). V Žabčiciach sa podľa posledných informácií kapela predstaví s náhradným bubeníkom z Misanthrope.

Mucopus, čoby druhý výrazný pilier večera, si svoje publikum získal minuloročnou sériou koncertov po celej Európe. Títo šialení Amíci mieria letom cez oceán opäť, aby predviedli kvality nového materiálu zastrešeného pod Nice To Eat You Records.

Dvojicou Sickbag a Mucopus sa však zábava nekončí. Žabčice prídu rozgrindovať zavedení Ingrowing, šialenú a nekompromisnú šou treba čakať aj od poľských Deformed a porýľovať neďaleké polia sa podujali i Napalm Entchen z Nemecka.

Mincing Fury..., Pigsty a Splatered Mermaids po roku vystúpia zas. Micinky sú v životnej forme, Pigsty majú k dispozícii nové miničko "Living Dead Stars" a na švédskych dovolenkárov Splattered Mermaids si už v ČR tiež privyklo pár death metalových duší.

Vo festivalovej zostave možno okrem spomenutého objaviť aj brutal deathový mlynček na mak - Poppy Seed Grinder, do tanca zahrajú pražskí Jig-Ai a netreba zabúdať ani na jediných slovenských zástupcov Diftery, drhnúcich v duchu amerických Disgorge.

Po minuloročnej skúsenosti s Antitrend & Bizarre Leprous festivalom (report, fotoreport) tvrdím, že niet nad rodinnú atmosféru, ktorá vládne tejto akcii. Preto úsmev na tvár, fľašu tradičnej pochutiny do ruky a hor sa 16.6. smerom Žabčice, malý kúsok od Brna.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits