č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Druhé pokračovanie Apocalypse Death Festu
zdroj Apocalypse Entertainment, 21.5.2008 (aktualizované)



APOCALYPSE DEATH FEST 2
Trenčín (Piano Club)
18:00 - 450/500SK
Cryptopsy (CAN)
Decrepit Birth (USA)
Unmerciful (USA)
Smashed Face (CZ)
Sanatorium (SK)



Druhé pokračovanie Apocalypse Death Festu pod hlavičkou slovenskej koncertnej agentúry Apocalypse Entertainment prinesie 12teho júna opäť kapely svetového mena, formátu i kvality. Headlinermi koncertu v trenčianskom Piano Clube budú totiž dlhoroční titani technického death/grindu, Kanaďania Cryptopsy. Jedno z najrešpektovanejších zoskupení extrémneho metalu vôbec, zavíta do Európy po takmer troch rokoch pri príležitosti vydania nového albumu "The Unspoken King", o ktorom je už teraz jasné, že bude jedným z najkontroverznejších metalových diel roku. Čerešničkou na torte pritom bude vystúpenie jedného najlepších death metalových bubeníkov súčasnosti, Flo Mouniera, ktorého hra naživo je neporovnateľným zážitkom oproti zhliadnutiu desiatok jeho videí na youtobe, či vlastného DVDčka.

Ťažko by sa hľadal vhodnejší sprievodca ich turné ako práve vychádzajúce hviezdy technického death metalu - Decrepit Birth. Táto kapela sa predstaví v Európe vôbec po prvý krát a pokiaľ máte radi kapely typu Quo Vadis, Cynic, Necrophagist, sklbujúce techniku, melódiu i brutalitu, koncert Decrepit Birth si nepochybne užijete.
Rovnako kultovou bude aj účasť amerických brutalistov Unmerciful, nie tak známych v širších kruhoch, avšak o to viac cenených v tom najextrémnejšom undergrounde.
Ako lokálne supporty sa predstavia dve zo skupinky najlepšie reprezentujúcich kapiel Slovenska i Českej Republiky. Notoricky známe Sanatorium a hardcore-om ovplyvnení death metalisti zo Smashed Face.

12teho júna sa teda Trenčínom preženie doslova smršť spredmetnená do death metalovej špičky slovenskej a predovšetkým zahraničnej scény. Pokiaľ máte v úmysle nenechať si to ujsť, zakúpte si lístky v sieti ticketportal.sk v cene 450SK alebo na mieste za 500SK. Tí z Vás, ktorí si kúpili lístky ešte pred presunutím koncertu do trenčianskeho Piano Clubu nemusia panikáriť, všetky ostávajú v platnosti. Samotný vynútený akt presunutia akcie pritom na škodu určite nebude. Piano je zrejme najlepším klubom aký na Slovensku máme.

Užitočné odkazy:

Agentúra, predpredaj, klub:
www.apocalypse.sk
myspace.com/apocalypsebooking
www.forensickmusic.com
www.pianoclub.sk
www.ticketportal.sk

Kapely:
www.myspace.com/cryptopsy
www.myspace.com/decrepitbirth
www.myspace.com/unmerciful
www.myspace.com/smashedfacecz
www.myspace.com/sanatorium
Flo Mounier:
www.youtube.com/watch?v=1ayqcCrSXfo
www.youtube.com/watch?v=mGLVjp65v_E
www.youtube.com/watch?v=4akhblM3AFw



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits