č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


TOPFEST 2008 - TOPFEST PRINÁŠA DVE SLOVENSKÉ PREMIÉRY
zdroj Agentúra DUNA, 2.6.2008



TOPFEST 2008
NOVÉ MESTO NAD VÁHOM
27. - 28. 06. 2008



Avizovaná a očakávaná show v podobe grandióznej legendy - skupiny SLAYER, ktorá na Slovensko zavíta po prvý krát, nebude jedinou hviezdnou premiérou, ktorú jubilejný piaty ročník TOPFEST 2008 prináša.

Prvý krát sa slovenskému obecenstvu predstavia námorníci - teda britská skupina SAILOR. Skupina, ktorá má na svojom konte nesčítane úspechov mieri na Slovensko. Single ako "Traffic Jam", "A Glass of Champagne", "Girls Girls Girls", "One Drink Too Many" sa umiestnili medzi najhranejšími skladbami nielen v britskom rebríčku UK Singles Chart, ale i medzi najhranejšími skladbami svetových či národných hitparád. V rebríčku najlepších popových skupín posledných štyridsiatych rokov, ktorý bol vyhlásený v roku 2004 v Nemecku, sa umiestnili na 45. mieste.
História skupiny siaha k začiatkom sedemdesiatych rokov a hudobné scény a diváci ju stále milujú. Úspech zožali aj na muzikálovej scéne, kde muzikál "SAILOR, The Musical Journey", sa predstavil na jednom z najvýznamnejších hudobných pódií - Carnegie Hall.
Inšpiráciou sú aj pre ďalších hudobníkov. Ich skladbu "Jumping All Over The World", si vybrala nemecká skupina SCOOTER na svoj album, ktorý niesol rovnomenný názov.

Jubilejný piaty ročník TOPFESTU 2008 s hudobnými lahôdkami najvyššieho formátu a ďalšími šiestimi desiatkami účinkujúcich, prvý prázdninový víkend na Zelenej Vode pri Novom Meste nad Váhom.

Predo dvermi je tiež pozvánka na TOPFEST 2008. Explózia hudby v podobe zoskupenia THE CAVALERA CONSPIRACY - pokračovateľov Sepultury a Soulfly, sa uskutoční v utorok, 10. 06. 2008, v ŠH Pasienky v Bratislave.

Vstupenky na obe podujatia, pozývací koncert CAVALERA CONSPIRACY a tiež TOPFEST 2008, si je možné zakúpiť v sieťach: www.ticketportal.sk, www.eventim.sk, www.ticketart.sk.
Cena vstupenky na koncert Cavalera Conspiracy je Sk 599,- v predpredaji. Po koncerte ju nezabudnite uplatniť ako stokorunovú zľavu na dvojdňovú vstupenku TOPFEST 2008.
Na jubilejný piaty ročník TOPFESTu 2008 je predpredaji permanentka (Sk 600,-) a jednodňová vstupenka (Sk 400,-).
V limitovanom množstve je tiež v predaji aj VIP vstupenka, ktorú je možné zakúpiť si iba v predpredaji, v cene Sk 1.200,-.

Viac informácií na: www.topfest.sk.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits