č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


70000tons Of Metal 2013: Svetová premiéra nového materiálu Rage s Lingua Mortis Orchestra! Zverejnený cieľový prístav plavby!
zdroj Ultimate Music Cruises, 3.8.2012



Na palube 70000TONS OF METAL 2013 sa stanete svedkom premiéry novinky RAGE s LINGUA MORTIS ORCHESTRA!

Pri hľadaní krásneho cieľového ostrova sme zazreli aj nejaké FLOTSAM AND JETSAM! Sú to sedačky z inej lode? Nie sme si istí, ale jedno je jasné. Od 28. júla 2012 je známy cieľ plavby 70000TONS OF METAL 2013, najväčšej heavy metalovej plavby na svete, na ktorej sa nešetrí dokonca ani na tom, aby sa odstránili sedačky zo sály. Alebo by ste naozaj chceli navštíviť heavy metalový koncert s miestami na sedenie?

Dorazili sme do Cockburn Townu, hlavného mesta nádherných ostrovov Turks a Caicos. To bude cieľ! 70000TONS OF METAL 2013 vypláva od dnes presne za šesť mesiacov. Teraz sa musíte na základe informácií rozhodnúť: Chcete sa vydať na okružnú plavbu v studenom, veternom počasí a na rozbúrenom mori? Alebo sa budete radšej plaviť k nádhernému večne horúcemu karibskému ostrovu, kde môžete aj v zime žúrovať v šortkách a bikinách? Odpoveď poznáte!

Predstavte si začiatok roka v tomto duchu. V januári 2013, 40 heavy metalových skupín a 2000 fanúšikov z celého svete opäť vyrazí do Karibiku a na 5 dní a 4 noci obsadia luxusnú výletnú loď Majesty of the Seas. Rezervujte si kabínu na www.70000tons.com a buďte súčasťou heavy metalovoj histórie, opäť písanej v Karibiku na palube 70000TONS OF METAL.

Nenechajte sa napáliť, toto nie je jedna z tých plavieb, na ktorej sa o loď delíte s bežnými hosťami... a nedajte sa odradiť imitátormi! Na rozdiel od iných sme odstránili sedačky v divadle, veď kto by chcel na metalovej show sedieť? Toto je 70000TONS OF METAL, najväčší plávajúci heavy metalový festival na svete s najväčším Open Air Stage aký kedy brázdil otvorené more. Užite si neobmedzený festivalový prístup na všetky vystúpenia na palube, Open Mic Nights, clinics, work-shops, Metal Karaoke, bary ktoré nemajú záverečnú. Dva celé dni na mori. Deň slnka a zábavy na nádhernom karibskom ostrove. Možnosť pokecať si s účinkujúcimi v rámci tohoto pre fanúšikov ústretového scenára, ktorý nemá konkurenciu. Je to ako keby mal každý vstupku do backstage!

Zatiaľ potvrdené kapely:
Anacrusis, Die Apokalyptyschen Reiter, Doro, Dragonforce, Ensiferum, Flotsam and Jetsam, Helstar, Immolation, In Flames, Lacuna Coil, Nile, Rage s Lingua Mortis Orchestra, Sabaton, Subway To Sally, Turisas

70000TONS OF METAL, najväčší plávajúci heavy metalový festival na svete vypláva v pondelok, 28. januára 2013 na palube Majesty of the Seas z Miami, FL a nevráti Vás do reálneho sveta až do piatka, 1. februára 2013.

Zostáva teda iba jediná otázka: Kde bude cieľový prístav? Budete musieť ešte chvíľku tipovať, takže sa to zatiaľ nedozviete... ale už ČOSKORO!

Ceny lístkov začínajú na 666 USD plus 299 USD dane a poplatky za osobu. V cene sú zahrnutá zábava na celej palube, nealkoholické a nesýtené nápoje, všetky druhy jedla v jedálňach, väčšina reštaurácií na palube a dokonca 24 hodinová služba na izbách!

Na čo čakáte? Po tomto výlete možno budete potrebovať ešte jednu dovolenku. Viac informácií na www.70000tons.com.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits