č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Koncert Jeff Loomis + Monuments + Vildhjarta + Stealing Axion
zdroj Cenda Kadlec / Obscure promotion, 5.11.2012

Jeff Loomis

EUROBLAST TOUR 2012
www.euroblast.net

JEFF LOOMIS (usa)
ex-NEVERMORE

MONUMENTS (uk)
VILDHJARTA (swe)
STEALING AXION (usa)

Sobota 10.11.2012 - Praha - Nova Chmelnice, Konevova 219
Start: 19:00 www.novachmelnice.cz



Monuments Euroblast je vyhlaseny festival metalove progrese, ktery se jiz od roku 2008 pravidelne kona v nemeckem Koline nad Rynem. V minulych letech dosahl takove prestize a navstevnosti, ze se letos jeho organizatori rozhodli predstavit jej v ramci Evropy formou petadvaceti samostatnych koncertu.

Cela akce tak dostala nazev „Euroblast Tour 2012“ a v cele s kytarovym geniem JEFFEM LOOMISEM a kapelami MONUMENTS, VILDHJARTA a STEALING AXION se zastavi take v Praze, konkretne 10. listopadu v klubu Nova Chmelnice.

Vildhjarta Headlinerem celeho podniku je neprekonatelny americky multiinstrumentalista JEFF LOOMIS, znamy predevsim ze sveho pusobeni v kapele Nevermore. V ramci turne Euroblast bude zejmena propagovat svou skvelou solovou desku „Plains Of Oblivion“, na ktere jenom potvrzuje, ze je po pravu povazovan za jednoho z nejtalentovanejsich metalovych kytaristu historie.

JEFF LOOMIS je take nevycerpatelnou studnici inspirace pro radu progresivnich kapel, mezi ktere patri britsti MONUMENTS, Svedove VILDHJARTA a Americane STEALING AXION, kteri se taktez predstavi na podiu renovovaneho klubu Nova Chmelnice.

Stealing Axion Dvere klubu se verejnosti otevrou v 19.00h, koncert zacne zhruba o pulhodinu pozdeji. Vstupenky jsou stale k dostáni ve vsech beznych predprodejnich sitich, blizsi informace na webu www.obscure.cz.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits